İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
yarınki mülakatlar için aranan oldu mu arkadaşlar saat değişikliği var mı ?
-
@kartalyürekli beni aramadılar
-
Arkadaşlar mülakatta katılım oranı nasıl bu hafta gidenlerden
-
Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir bilgisi olan var mı?
-
@posseder Süreç İBB gibi ilerliyor hocam, benim tahminim önümüzde ki cumaya kadar sonuçlar belli olur
-
@etzelll4 dün 2 kişi katılmadı hocam
-
Bence de en geç mart başı olur
-
Pozisyon 657 ' e tabi değil mi ? Birde maaşı hakkında bilgisi veya duyumu olan var mı ?
-
@etzelll4 657e tabi hocam ama maaş özlük hakları falan hiçbir şey belli değil
-
Maaş konusunu ben çok araştırdım hocam ama net bilgiye ulaşamadımilk ilan geldiğinde internette bir sayfa 5700 maaşla İSKİ müfettiş yard. Alacak diye baslık atmış, memurlar nette hesapladıgımda da 6100 geliyor son olarak da ibb müfettişleri de 7-7.5 arası maaşla başlamışlar. İSKİ de 7 civarı olur diye düşünüyorum
-
@ehva teşekkürler hocam benim de temennim o yönde
-
@asımus hocam ibb müfettişleriyle ilgili öğrendiğiniz bilgileri paylaşır mısınız özlük hakları ile ilgili ?
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar, sonuçlar ne zaman açıklanır diye sorabildiniz mi ?
-
Ne zaman aciklanacagi hakkinda bir bilgisi olan var mi?
-
Bugün açıklanmayacak sanırım
-
Yazili sinav sonuçları da aksam uzeri aciklanmisti ancak yine de erken gibi açıklanması icin
-
@mert12344321 İBB'nin 16'sında sözlü mülakatları oldu ve bitti 17'sinde açıklandı sonuçlar hocam ona istinaden bekliyordum ben de ama dediğiniz gibi erken
-
@ehva ibb'nin o kadar erken miydi ya açıklanması:) iyi yine beklemek için bir sebepmiş.Bu hafta açıklansa ona da razıyım ben
-
@ehva orada ilan metninde hangi tarihte aciklanacagi da yaziyordu burada oyle bir madde yok, ama tabiki temennimiz hemen açıklanması
-
@lualua Ben de sırf İBB'nin hızına bakarak yorum yapıyorum hocam yoksa bu hafta olsun da bugün olmasa da olur