İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ehva
bilmiyorum ki. ilk başta bi hata verdi 2. de girdi direkt. normal girdim herşeyi. o resimler sorun yaratıyor olabilir. gıcık fotolar çıkıyo -
@guymağduru Hocamın dediği şekilde denedim oldu. Teşekkürler
-
@ehva
saatiniz 10:30 mu hocam? herkese aynı saat mi yazılmış? -
@kullanıcıadı-0 Evet hocam 10.30 yazıyor bende de
-
Yarın mülakat süreci başlıyor herkese başarılar ve hayırlısı olmasını dilerim.Giren arkadaşlar sürecin nasıl isledigi kac soru vb bilgileri paylasirsa sevinirim
-
Öncelikle mülakata giren ve girecek arkadaşlara hayırlı olsun dostlar. Şu ana kadar tahminen 3-4 kişi mülakata girmiştir. Deneyimleri burada paylaşırsanız birbirimize destek olmuş oluruz. Birde bir sorum olacaktı. Yazılı öz geçmiş formumuzu da yanımızda götürecek miyiz bilgisi olan var mı ?
-
Mülakata giren arkadaşlardan bilgi verebilecek olan var mı ? En azından ne kadar sürdüğü ile ilgili.
-
Mülakata giriş belgeniz ile gitmeniz yeterli özgeçmişi götürmenize gerek yok. Mülakat yaklaşık 15 dk sürüyor. Komisyon 5 kişiden oluşuyor. Genellikle komisyon başkanı konuşuyor. Kendinizi tanıttıktan sonra 1 genel kültür 3 mesleki yani alan konularından soru çekiyorsunuz. 4 tane fanus var. Önce gk seçip cevaplayıp sonra diğer soruları çekip cevaplıyorsunuz. Çektiğiniz sorulardan başka sorular türetilebiliyor. Komisyon ne çok gergin ne çok neşeli ama içerde rahat hissediyorsunuz. Sıranızı kaçırmayın en sona kalabilirsiniz.
-
@blcmert Diğer 3 fanus maliye,iktisat,hukuk şeklinde sanırım
-
@walrasınanalizi bana hepsi hukuk geldi. açıkçası bilmiyorum.
-
@blcmert sıra mülakata kalanlar liste sırası mı? Gelmeyenler oluyor mu? Cevaplarsanız sevinirim şehir dışından geleceğim malum uçağa yetişememe korkusu sardı kaçta biteceği de belli olmaz herhalde
-
Cevaplar tek kelimelik miydi peki?
-
Aslında sorular Mesleki bilgi olarak geçiyor nasıl nereden geleceği belli değil. Kimisine iş hukuku, kimisine idari vesayet hiyerarşi, irtikap-rüşvet Arasındaki farklar. Tek kelimelik cevaplar olduğunda Yeni soru türetiyorlar.
-
@michels27
iş hukuku da mı çıkıyor ya. kapsam biraz geniş sanıyorum.
arkadaşlar mülakattaki sıra neye göre belirleniyor. orada mı söylüyorlar yoksa liste sıramıza göre mi? -
Aslında biz de anlamadık bizi toplantı odasına aldılar. Önce Kafanıza göre gelin Dediler sonra sıraya bindirdiler 10.30 da başlayacaktık 11.30 a doğru Başlandı. Ama yarın düzene biner listeye göre ilerler. Geç kalmayın sona kalırsınız
-
@michels27
kafanıza göre gelin mi dediler? ya biz ekmek alırken bile sıra oluşturamayan kavga eden milletiz. bu nasıl mülakat düzeni iskinin bu tavırları biraz kafamı karıştırıyor korkutuyor beni ama gidelim bakalım hayırlısı artık. -
Aslında karışıklık bizleri çağıran ilk beyefendiden dolayı oldu. Sonrada çağırma işini bir hanımefendiye verdiler ki herkesi güzelce tek tek sıraya göre ismi ile çağırdı. Yarın da sıraya göre isminiz ile çağrılırsınız büyük ihtimal.
-
@locke içinde tek kelimelik olanlar var, kısa şekilde bahsedeceğiniz cevaplar var ve madde halinde sayacağınız cevaplar da var.
-
@mülakatzedee evet sıra mülakata kalış listesine göre. Bufün herkes gelmişti.
-
@blcmert
anladım hocam. iskide yaşananlar ile ilgili az çok fikir oluştu kafamda tamamdır.
gideceğim mülakata. teşekkür ediyorum bilgiler için.