Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@thales genel formatı bozmadan, fontu küçültebilirsiniz. Sütun genişlikleri ile de oynayabilirsiniz. Tek sayfayı geçmemeli. Sayfa kenar boşluklarını da küçültebilirsiniz.
-
@bytheodoras hocam tek sayfayı geçmemesi konusunda emin misiniz? Birkaç yerde sorun olmadığını okumuştum
-
Şimdi aradım kurumu güvenlik soruşturması formunun bir sayfayı aşmasında sorun olmadığını söylediler.
-
@gören arkadaşlar şimdi tekrar geri döndüler biraz önce öyle dedik ama ilk sayfaya kaymıştır ibaresi ekleyin gönderdiysenizde sıkıntı yok dediler. Siz yinede taşırmayın veya doğru bilgi alın arayıp
-
@skc-48 arkadaşımla da konuştum hocam fakat arkadaşımın hassasiyeti sebebiyle maalesef burada bilgi paylaşımı yapamıyorum
-
@siyaset-bilimci hocam mesleğin içeriğiyle alakalı bişey sormadım tabi ki gizli olmalı bazı şeyler ancak cazibesini sordum diğer merkez uzmanlarından farkını merak ettim sadece, teşekkür ederim yine de.
-
Yarın mülakata girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar
-
arkadaşlar merhaba. mülakata girdim. tabi ki sorulan sorulardan bahsedemem ama adayları mülakata almadan hemen önce, herkese açıkça söylenen ve kurumun oldukça üstünde durduğu konu, "kurumun başka kurumlara geçişe kesinlikle muvafakat vermemesi" konusudur. Dolayısıyla mülakata henüz girmemiş arkadaşlara söyleyebileceğim tek şey, "kuruma hele bir girip, daha sonra gönlündeki yere geçiş yapacağı" ile ilgili düşüncesi olan arkadaşım planlarını tekrar gözden geçirsin. Çünkü ancak istifa ederek ayrılabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla da istifa ederseniz belli bir süre tekrar memuriyete giremiyorsunuz. Böyle bir düşüncesi olup da şehir dışından gelecek olanların bu hususu göz önünde bulundurarak gelmesini tavsiye ederim. Herkese başarılar.
-
@bytheodoras hocam bilgilendirme için teşekkürler
soruların ne olduğundan ziyade zarf çekiyor muyuz? -
Herkese merhaba arkadaslar
Carsamba gunu kismetse mulakata girecegim. Rica etsem sorular hakkinda genel bilgi alabilir miyim baska hic bir yerde bilgi bulamiyorum da. Ne sorduklarindan ziyade ornegin anayasa hukuku agirlikli alan sorulari sordular, mgk tarihcesi veya gundem ile alakali sorular sordular gibilerinden. Simdiden cok tesekkur ederim
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Sanıyorum an itibariyle mülakatlar bitti. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Son giren arkadaşlarımız kısıtlamalar sonrası sonuçların ilanı ve işe başlatmalar ile ilgili bilgi aldılar ise, paylaşabilirse seviniriz.
-
Telefonlarınızı sesliye alın arkadaşlar, aramaya başladılar herkese hayırlı olsun
-
@utic nasil yani arayip ne diyolar
-
Kazananları arıyorlar
-
@utic hocam ilk seni mi aramışlar
-
Beni de olumlu olarak aradılar. Yarın mülakat sonuçları sitede yayınlanacak.
-
@icav ne zaman aradılar hocam yeni mi
-
@asım-us evet yarım saat kadar oldu.
-
@icav hayırlı olsun
-
@asım-us sağolun teşekkürler.