Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@mehmet93 ben fotoğrafa zarar vermeyecek şekilde kenarından zımba ile tutturdum
-
puanlarınız nasıl arkadaşlar? kaçla kapatır acaba
-
@elisa ben 85le başvurdum ama yüksek kapatır gibi
-
@elisa 2018 deki ilan ayni puan turleriyle 20 kisi almasina ragmen 92 ile kapatmis. simdi alim daha az puan daha da yukselebilir
-
@beirutde çalışnlar da genelde bu tarz ilanlara başvuruyor o yüzden ben de yüksek kapatacağını düşünüyorum.
-
@imece-ece benim de 94 ama sanki daha yüksek kapatacakmış gibi hissediyorum
-
@bytheodoras teşekkürler yanıtınız için
-
@bytheodoras bu da bir seçenek
-
@beirutde yds'ye rağmen baya yüksekmiş. yds d seviyesi mi isteniyordu o zaman da?
-
@mehmet93 evet oyleymis.
-
Formu pc de mi doldurdunuz yoksa kalemle mi?
-
@son-seçim-bükücü pc hocam. Ama fontu biraz küçültün. Tam sığmıyor üniversite adları falan.
-
Online basvuru dışında baska bir sey yapmaya gerek var mi.? Basvuri formundan bahsediliyor. Onu doldurup ne zaman yollamaliyiz?
Cevap verirseniz sevinirim dostlar -
@theturinhorse başvuru online değil ki. postayla yollayacaksınız formu doldurup
-
@beirutde hocam online yaptm ben msb uzman yard icin. Yds ve kpss puanlarim da gözüküyordu. Ekstra bir de bu formu mu yollayacağız.
-
@theturinhorse hocam dediginiz alımla bu alım farklı. msb uzman yardi. online basvuru. bu genel sekreterlik alimi
-
@beirutde anladm hocam. Teşekkürler ilginiz için. iyi günler
-
Bugün veya dün başvuru yapan bir arkadaşım varsa, başvuran kişi sayısını biliyor ise, paylaşırsa seviniriz.
-
@bytheodoras Çarşamba günü 210lara imza attım hocam
-
@mutlakbutlan Arkadaşlar neye imza atıyorsunuz, başvuru formunu doldurup yds ve kpss puanıyla birlikte posta veya elden teslim etmeyecek miydik sadece, sistem üzerinden başvuru falan da mı vardı? Tedirgin oldum şimdi.