Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@son-seçim-bükücü
endişelenmeyin hocam. elden başvuru yapanlara bir listeye imza attırıyorlar sadece. sınav yoklama listesine imza atar gibi. önemli bir şey değil yani. -
@mutlakbutlan bugün 13.30 gibi gittim 295.yim
-
Ne zaman açıklanacak acaba?
-
Başvuru evraklarını verdiğimiz birimdeki çalışan: "Başvurular bittikten sonra 10 gün kadar süremiz var. Elle giriyoruz bilgileri." Demişti. Ama bir önceki alıma baktığımızda, başvurular bittikten 25 gün sonra liste açıklanmış. Yine bir o kadar sürer gibi.
-
Şunu bir yukarı çekelim. Var mıdır bir haber?
-
@siyaset-bilimci bir öncekinde 80 kişi mülakata kalmış ve 25 gün sürmüş. Burda 60 kişi kalacak ve 17 gün olmuş. Bu hafta açıklanabilir diye umut ediyorum.
-
@skc-48 ben geçen hafta aramıştım. Haftaya veya ondan sonraki hafta olabilir net bir şey söyleyemeyiz demişlerdi belki benden sonra başka haber alan olmuştur ama dediğiniz mantıklı ben de bu hafta bekliyorum
-
@siyaset-bilimci ben geçen cuma görüştüm. liste ve evrak kontrolünün yapıldığını ve üstlere teslim edildiğini; üstlerin kontrolünden sonra tekrar kendilerine geleceğini ve listeleri yayınlayın denildiğinde derhal yayınlayacaklarını; listelerin şeffaf olacağını; (kesin olmamakla beraber) haftayadan (yani bu haftadan) itibaren siteyi takip etmemiz gerektiğini, söylediler.
-
MGK mı HMUY mu Ticaret Uzmanlığı mı neden? Kurumlar hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim belki yararlı da olur.
-
@skc-48 açıklandı mı nereden baktınız
-
@sinapsis yok kardeş açiklanmadı
-
25 gün oldu. kurumdan bilgi alan arkadaşım var mı?
-
@bytheodoras ben 2 gün önce aradım belli bir gün yok siteyi takip edin dediler
-
Arkadaşlar var mı arayan soran
-
Kurumların hantallığından bıktım.
-
Arkadaşlar kurumdan bilgi alabilen oldu mu
-
Cidden yok mu arayan soran ben daha önce 2 kez sorduğum için çekiniyorum biraz tekrar aramaya
-
@skc-48 kazandınız mı hocam hepsini ?
-
@siyaset-bilimci aynen ben de
-
Yaklaşık kırk gün olmuş bi avuç başvuru var her gün 3 5 kişiyi sıraya koysan hobi olarak yine bitmişti.