Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
müfettiş yrd adayları ön görüşme tarihlerini bizlerle paylaşırsa ve şuanki süreçlerinin ne durumda olduğu hakkında bilgi verirse mülakatların ne zaman olacağına ilişkin bir fikir sahibi olabiliriz.
-
Müfettişlik mülakatı için 8-10 haziran gibi tahmini bir tarih söylendi ama tahmini dediğim gibi
-
müfettiş yrd ile uzm yrd eş zamanlı mı olacak yoksa önce müfettiş yrd ile görüşmeler mi başlayacak bilgisi olan var mı?
-
@burkbayrak müfettiş yrd. ön görüşmeleri muhtemelen bitti mülakat yapılacak işte birkaç haftaya uzman yrd. hakkında fikrim yok
-
@burkbayrak Birlikte başlar bence, neticede değerlendirme ayrı ayrı olacak. Haziranın ikinci haftası başlar diye düşünüyorum ben.
-
@petecastiglione iki sürec birbirinden bagimsiz islicektir. fakat beraber baslicagini sanmiyorum
-
@beirutde Göreceğiz artık, bu benim fikrim tabi.
-
@muddei-hususi Ön görüşmeyi gerçekleştirdiğim müfettiş bey aradı dün, tarihle ilgili bilgi vermedi ama 800 liraya kadar gidiş dönüş şehirler arası yol ücreti ve 300 liraya kadar şehir içi yol ücretini karşılayacaklarını iletti, uçak bileti ise ekonomi sınıfı olması gerekiyormuş. O nedenle bende haziranın 2. Haftası gibi en geç bekliyorum müfettiş yardımcılığı için
-
@thelawyer Hocam, yol masraflarını karşılama durumu uzman yardımcılığı adayları için de geçerli olur mu acaba?
-
@petecastiglione bir fikrim yok malesef, ama haber verirler mutlaka, mülakat tarihi bile belli olmadı daha ama yol giderleri için ulaştılar
-
@thelawyer Anladım, teşekkür ederim
-
Müfettişlik mülakat tarihi daha önce tahminen dendiği gibi 8-10 haziran arkadaşlar
-
@muddei-hususi bigilendirdiğiniz için teşekkürler. Uzman yrd mülakatları da müfettişlikten sonraki hafta yapılır umarım.
-
@muddei-hususi Hayırlı olsun hocam. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
-
hayırlı olsun arkadaşlar düşündüğüm gibi uzm. yrdcılığı eş zamanlı gitmeyecek sanırım müfettiş yrd. elenenleri de oraya alacakları için
-
Arkadaşlar eğer geçersek uzmanlar için eğitim süreci nasıl ilerliyor bilginiz var mı ?
-
@zeynepb-1095 Merhaba hocam, uzman yardımcılığını kazandığınız tebliğ edildikten sonra 1 hafta içerisinde istenen belgeleri atandığınız müdürlüğe/şubeye teslim etmeniz gerekiyor. Teslimden sonra size bir kaç gün içerisinde kabul edilip iş başı yapmanızla ilgili bilgi veriyorlar ve işe başlıyorsunuz. Dönemin yoğunluğuna göre 1 ay içerisinde 2 etaptan oluşan temel uzmanlık eğitimine çağrılıyorsunuz. Bu eğitim Genel Müdürlükte oluyor. 2 etaptan oluştuğu için ilki 2 hafta ikincisi 2 hafta şeklinde sürüyor ancak dönemin yoğunluğuna göre iki eğitim arasında uzun zaman aralığı da olabiliyor. Bu şekilde bir süreç kazanan arkadaşları bekliyor.
-
@ehva sonuçların açıklanması ile işe başlama tarihleri arasındaki süre tahmin ettiğimden çok daha kısa. Diğer kamu kurumlarında olduğu gibi güvenlik soruşturması yapılmıyor mu? Bir de mülakattan kaç hafta sonra kazananlar açıklandı hatırlıyor musunuz?
-
Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirdiginiz için, ziraat bankasını kazanan arkadaşlarım olmustu onun eğitimi Ankara'da oluyormus, vakıfın istanbul anladığım kadarıyla
-
@joker94 Hocam bizim dönemimizde 10. promosyon sgk dnt. yrd. sonuçları da eşzamanlı beklendiği için Vakıfbank mülakat sonuçlarını bi tık bekletti, ama tüm mülakatlar bittikten sonra ortalama 5-6 hafta içinde atamalar yapılmıştı. Tabii şu an ki pandemi döneminde de bu bekleyişleri revize etmeniz gerekebilir takdir edersiniz ki. Güvenlik soruşturmasıyla ilgili olarak kurum gvs yapıyor ancak kamu kurumu gibi işi uzun uzadıya tutmuyorlar çünkü her ne kadar kamu bankası olsa da en nihayetinde bir banka.