Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@avocuddle gecmis iletilerde biraz konusuldu bu durum kontrol ederseniz bazi cikarimlar elde edebilirsiniz. spesifik olarak uzm yrdligi icin yazildi mi bilmiyorum ben mufettislik icin bilgi vermistim belki isinize yarar
-
@marmarauzman tercih meselesi birşey diyemem hocam ben SGK denetmenliği tercih etmeyip Vakıfbanka girdim.
Tamamiyle kişisel tercih ve hedefler. -
Arkadaşlar, mülakata hak kazanamayanlar da daha sonradan davet ediliyor mu? Bilgisi olan yazabilir mi, şimdiden teşekkür ediyorum
-
@m-oner9559 hak kazananlarin bile hepsi alinmiyor.ihtiyaca gore alim olacak.o yuzden pek sanmiyorum.ama umarim olur diyelim.
-
Mülâkat tarihlerini falan nereden takip etmeliyiz vakifbankin sitesinden mi? Yoksa başka bir yer var mı?
-
@m-oner9559 daha önce yapıldı ama hemen değil bir kaç ay sonra bir arkadasim o şekilde girdi hatta vakifa ama tekrar yapılır mı bilemeyiz
-
@gürkan35 halkbank aliminda surec soyle islemisti: banka mesaj atiyor kendi kariyer sitesi icin sifre vs veriyor tarihler, bilgiler, istenecek belgeler, diger islemler ve sonuc da o sitede aciklaniyordu.
-
@gürkan35 bankanın sitesindeki duyuruda mail gönderileceği söylenmiş
-
@xxx Teşekkür ediyorum, umarım hakedenlere bir şans daha verilir
-
Silinmiştir
-
Uzman yardımcığında grup mülakatı var mı yoksa sadece bireysel mülakat mı biliyor musunuz gecmiş yıllardan ? Ve de uzman yardımcılığı kaçla kapattı acaba tahminen 80 üstü puanı olan var mı müfettişlik vs haricinde.
-
@muddei-hususi sağ olun hocam teşekkürler
-
@justinterrogate sağ olun hocam çok teşekkürler
-
Öncelikle mülakatta başarılar dilerim. 57 ortalama ile nasıl kaldınız acaba İngilizce barajını mı geçtiniz merak ettim?
-
@burcucakirrr Benim alanım ıyi değildi hocam ingilizce barajını geçtiğim için kaldım.
-
@gürkan35 Anladım hocam benim alanın iyi İngilizce barajını geçemedim biraz da gy düşük ondan kalamadım merak ettim o yüzden İngilizce önemli olmuş bu sınav için sağlık olsun.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için başarılar.
-
kavga çıkarıyorsun bu yüzden
-
-
@colebusthe10 kavga çıkaranlar 'yes ay dozont' seviyesinde ingilizce konuşanlar çünkü çekemiyorlar
-
@burcucakirrr Bir şey değil aynen sanırım ingilizceyi geçen herkes çağrılmış.