Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@colebusthe10 Kavgalık bir şey yok hocam hatta ders çıkardım ben bu durumdan kpss a ya hazırlanırken ingilizceyi önemsemedim puanlar bir işe yaramıyor. Belki üniversite öğrencileri burayı okursa görsünler ingilizcenin yds nin falan her yerde ne kadar önemli olduğunu. Not yds puanım yok
-
Benim puanım 74 ,İngilizceden 17 soru yapmışım kalamadım mülakata
-
Sadece İngilizce değil genel yetenek de eleyici olmuş müfettişlik mülakatına 67 kişinin kaldığını duydum kaynak sorarsanız birinci ağızdan duymadım onu söyleyeyim.
-
@muddei-hususi 69*
-
mülakata davet maili alan var mı ya da ne zaman çağırırlar bir fikri olan??
-
Evet ya bilen var mı acaba mailler ne zaman gelir Ramazan ayı içinde olur mu şimdi kısıtlama falan da diyorlar ne kadar uzar acaba?
-
Arkadaşlar, müfettiş yardımcısı ve iç kontrolör mülakatı olduktan sonra mi uzman yardımcılığınin mülakatı olacak bilgisi olan var mı acaba ?
-
@mühendisbeyin Ben öyle biliyorum önce onların ki gerçekleştirilecek.
-
Hukukçu olup kazanan var mı arkadaşlar uzman yardımcılığın
-
@gürkan35 hocam sizinki mühendislik miydi ibf miydi
-
@gürkan35 bir arkadaşa sordum dün akşam, ayrı mülakat olmuyormuş. Müfettiş yardımcılığindan elenenler uygun görülürse uzman yardımcılığına direkt ataniyormus
-
@mühendisbeyin uzman yardımcılığı mülakatına hak kazananlar bir şey kazanmamış oluyor o zaman yanlışı var arkadaşınızın
-
müfettişlik mülakatına hak kazanan kişi müfettişliğe uygun görülmezse iç kontrolürlük ya da uzman yard teklif ediliyor, uzman yard kalan kadro sayısı da uzman yard mülakatına hak kazananlardan tamamlanıyor diye biliyorum
-
@hukuk123 Ben müfettişliğe hak kazandım meslektaşım
-
@generalgeneral evet bu şekilde.
-
Ben hukuktan uzman yrd kazandım
-
Uzman yardimciligi mülakatına hak kazanan endüstri mühendisi yada işletme mühendisi var mı aramızda ?
-
@mühendisbeyin Anladım hocam sağ olun
-
@adams iibf hocam.
-
@thelawyer alan netleriniz nasıldı acaba