Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
sınav sonucunda kazanamadınız yazmasına rağmen acaba sonradan banka mülakat için arayabilir mi.
-
@uvyx tebrikler hocam netlerinizi de yazabilir misiniz
-
Arkadaşlar sınav web sitesinde açıklandı. https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=3980
-
17 gy
16 ing
29 hukuk
32 ekonomi
33 maliye
Olmadı.. kazananlara mülakatta başarılar -
20gy
11ing
55bilgisayar1
20mühİngilizce barajını geçen herkes mülakata kaldı sanırım
mülakata kalan arkadaşlara başarılar -
gy 24
ing 26
ekonomi 29
hukuk 28
maliye 31 uzman yrd. için hak kazandım. Müfettişliği kazananları ayrıca tebrik ederim çok güzel netler yazmışsınız bu sınavda gy için zamanı yetiştirebilmek önemliydi. -
Mülakata kalan herkes çağrılacak mı? Yoksa sayı belli olmadığı için sıralamaya mı tabi tutulacak?
-
İngilizce 23 doğru
Alan puan 67
Uzman yardımcılığı için mülakata katılmaya hak kazandım -
Genel yetenek 47.5 puan
İngilizce 50 puan
Ekonomi 70 puan
Maliye 47.5 puan
Mühendislik 47.5 puan
Uzmanlık için mülakata cagrildim -
teftiş hakkında bilgisi olan var mı? koşulları nasıl, çalışma şartları vs.
-
gy 17
ing 24
iktisat 27
hukuk 30
muhasebe 26 dogruIngilizce haric genel ortalamam 62.5 uzman yard. mulakatina hak kazanmisim. Herkese hayirli olsun arkadaslar.
-
@mantıkuttayyr pardon hocam size yazmisim silemiyorum
-
Kpss ye hazırlanırken tecrübeliler ingilizcenin oneminden bahsediyordu sallamıyordum gördüm ki ingilizce kadar önemli bir şey yok.
-
benim de olmuş alandan çok yanlışım var ancak 57 ortalamayla uzman yrdna kalmışım herkese başarılar dilerim
-
@gürkan35 kesinlikle oyle.2 soru ile olmadi benim.Gecenleri tebrik ederim.
-
Maliye:32
Ekonomi:27
Hukuk:27
GY:21
İng:19
Şaka gibi ama gerçek. Elendik -
Mülakat için ayrı başlık açılacak mı?
-
biz girmesek ingilizce barajı esnerdi kesin şans iste. 90 alan netiyle kazanamadık.
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı mülakatına hak kazandım. Bundan sonrası için işler nasıl ilerleyecek? Bu konularda bilgisizim. Sizce mülakat nasıl olacaktır vs yardımcı olalım birbirimize. Herhangi bir whatsapp, telegram grubu falan varsa o gruplara da katılmak isterim.
-
@emilsax hocam sizce vakifbank uzman yardimciligi mi? Gelir uzman yardimciligi mi?