Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@zeynepb-1095 Rica ederim hocam, Vakıfbank'ın geçen sene ki teftiş ve uzmanlık eğitimleri İstanbul'da oldu hatta sınıflarda sadece Genel Müdürlüğe atananlar değil diğer il şubelerine de atananlar vardı.
-
@ehva hocam hazır siz yazmışken şunu da sormak isterim, uzmanlar için "İstanbul planlanmaktadır" yazıyordu ilanda, başka bir il olma ihtimali var mıdır
-
@ehva Hocam merhabalar teşekkür ederiz yardımlarınız için. Benim de kafama iki şey takıldı. Cv doldururken yalnız İstanbul olarak bildiğim için onu yazdım başka bir il olma ihtimalini ben de merak ediyorum. Bir de yine cv doldururken hangi alanda çalışmak istiyorsunuz kısmında yazan bankacılık bölümünde kredi / operasyon vs hiçbiri uzman yardımcılığı için uygun görünmedi bana bu yüzden diğer işaretledim sizce doğru mu yaptım ?
Son bir şey olarak uzman yard mülakatı için tahmini bir tarih söyleyebilir misiniz ya da söyleyebilecek olan varsa gerçekten çok iyi olur benim için. Kuruma hiçbir şekilde ulaşamıyorum -
@zeynepb-1095 Geçen sene ki alımda öyle bir ibare yoktu hocam, bu sene o şekilde ibare koyulduğuna göre başka il alınacağını düşünmüyorum
-
@melikeozdemirs Uzman yardımcılığı atamaları hep farklı müdürlüklere yapıldığından dolayı diğeri seçmenizde sakınca olacağını düşünmüyorum hocam. Tarihler konusunda da durumla insan kaynakları ilgilendiği için bilgi sahibi değilim maalesef.
-
@ehva teşekkür ederim ben de bugün ulaşabildim insan kaynaklarına ve merak edenler için buradan söylemek isterim ki net bir tarih olmadığını haftaya mail atmayı düşündüklerini söylediler.
-
@melikeozdemirs valla vakıfbankın hiç acelesi yok. Sürecin başından beri oldukça yavaşlar. Bankaların çok yoğun çalıştıkları miti sanırım ik departmanı için geçerli değil
-
@joker94 Hocam pandemi döneminde en yoğun çalışanlardan biri İK birimi oldu. Yani yanlış anlaşılmasın ben de sürecin zorluğunu ve bıktırıcılığını biliyorum ama en azından pandemi dönemi için biraz daha sabırlı olmayı tavsiye edebilirim maalesef
-
@joker94 hocam beklemek sıkıntı değil de belirsizlik çok sevdiğim bir şey değil. Keşke deseler ki haziranın ikinci haftası başlayacağız biz de ona göre plan yaparız. Ben mesela 10 15 günlük şehir değiştireceğim şu an hiçbir şey ayarlayamıyorum onun tarihini beklediğim için
-
@ehva haklısınız bu süreçte sabırlı olmakta fayda var
-
@joker94 Benimle ön görüşme yapan müfettiş bey "normalde sınav açıklandıktan sonraki 1 ay içinde görüşmeleri yapar, mülakatları tamamlar, kazanan adaylara teklifler yapılırdı, fakat bu sene tam kapanmadan dolayı işler yavaşladı, biz de durumdan memnun değiliz" demişti. Yani banka da bir an önce görüşmeleri mülakatları tamamlayıp kazanan adaylara işbaşı yaptırmak istiyor anladığım kadarıyla. O yüzden İK'lık bir durum olduğunu sanmıyorum hocam.
-
@melikeozdemirs bu konuda size tamamen katılıyorum. Belirsizlik dediğiniz gibi elimizi kolumuzu bağlıyor malesef.
-
@joker94 Çok zor farkındayım hocam ama emin olun hayırlısı olsun demekten ileriye gidemiyoruz
-
müfettiş yardımcısı adayı arkadaşlara mülakatların 8-10 haziran tarihinde olacağı ile ilgili bilgilendirme e-postası geldi değil mi? yoksa hala bekliyorlar mı?
-
@jwinnfield Geldi hocam
-
@leviatanamayan anladım teşekkür ederim herkese başarılar
-
@ehva teşekkür ederim cevaplarınız için hocam
-
Arkadaşlar müfettiş yardımcılığı mülakatı da uzman yardımcılığı mülakatı da istanbulda olacak değil mi
-
@natusvincer4 Evet, İstanbul'da olacak dostum
-
@petecastiglione teşekkürler hocam