Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
arkadaşlar merhaba, memurluk hakkında genel bir bilgi vereyim. memurlukta aynı uzman yardimcilari gibi subede de birimlerde de calisabilir. maaşlar hemen hemen guy maaşına yakındır. kariyer olarak daha yavaş sürede yükselirsiniz uzman yardımcılarına göre genel anlamda bu şekilde.
-
@friedman98 uzman yardımcısı dediğimiz şey bankadaki bireysel mi yoksa genel müdürlğkte mi
-
@kymkm109 farketmiyor subede bireyselde baslar uzman yardimcilari genelde birimlerde de calisabilirler
-
Uzmanlık için mülakatlar yalnızca bu hafta değil mi ? Yani haftaya sonuç açıklanma ihtimali olabilir mi ? Müfettişleri 1 haftada açıkladılar çünki
-
@zeynepb-1095 1 hafta kadar çabuk olacağını sanmıyorum ama 2 haftayı da geçmez diye düşünüyorum.
-
@friedman98 Emin mısınız hocam guy kadar olacağına bana fazla geldi sanki?
-
@gürkan35 banka personeliyim dostum emin olmasam niye yazayım hatta subelerde daha fazla kazanırsınız performansınıza göre.
-
@muddei-hususi söylediğim numarayı aradım iknın ilgilendiğini söylediler ikyı da henüz aramadım açıkçası
-
@friedman98 memur guy maaşı alıyorsa uzman yardımcısı ne kadar alıyor genel müdürlükteki ?
-
@econn102 Ben de bunu düşündüm okuyunca, memur bile iyi gibi çünki
-
@econn102 ben de memur olarak çalışıyorum,istanbul için farklı tutar olmak üzere büyükşehirlerde mesken tazminatı var,çalıştığınız birime göre tazminat vardır,yılda 4 maaş ikramiye,2 kez performans primi ve yılda bir defaya mahsus olmak üzere 3 maaşa kadar temettü ödemesi alırsınız.Maddi açıdan bakıldığında memur ünvanı da Uzman Yardımcılığı'ndan çok aşağıda yer almaz,fakat terfi açısından bakıldığında Uzman Yardımcısı bir sınava girer Uzman olur sonrasında süresini doldurup Müdür Yardımcısı olur,aynı seviyeye gelebilmek için memur 4 sınava girer,ancak iki ünvan arası bekleme süresi Uzman Yardımcısı'na göre daha azdır.(Uzman Yardımcısı 5 yıl bekler,Memur 4 yıl bekler).
-
@sbui17 teşekkür ederiz, aydınlatıcı oldu gerçekten, sağolun
-
@econn102 çalistigin birime gore degisir bu bazi birimlerde ek tazminat olur ornegin dis hizmetler ve hazine gibi birimlerde ucret skalasi daha yuksektir. genel olarak uzman yardimcilari aylik 250-300 daha fazla alirlar memura gore.
-
25 hazirandan sonra mülakatı olan var mı ne zaman biteceğine dair bilgisi olan ya da
-
@bahriyelii61 benim bugündü
-
BT alanından tercih yapmak isteyen oldu mu? Bir de merak ettiğim şey mülakattaki 4 kişi farklı departmanlardan mı geliyordu yoksa hepsi ik personeli miydi bilen var mı?
-
@deneme123 bizde 4ten daha fazla kişi vardı birimlerini bilmiyorum
-
@friedman98 Anladım hocam banka personeli olduğunuzu düşünmemiştim teşekkürler:)
-
Ben de bugün öğleden sonra 2.komisyonda girdim. Bugün-yarın sondur, bir haftada bitirmişlerdir mülakatları bence.
-
@vamos bugün bitti, söylenene göre 1-1.5 ayı bulurmuş açıklanması