Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@bahriyelii61 ben de arandım. Izmır torbalı dediler şubelerde de uzman yardımcısı oluryor mu?
-
başlangıç tarihi söylendi mi hocam? ben de arandım sanırım yetişemedim açmaya
-
Arama geldi insan kaynakları için uzman yardımcılığı pozisyonunda değerlendirmeniz yapıldı dediler
-
Liste açıklanacağı söyleniyordu arkadaşlar onunla ilgili bir gelişme var mı
-
Arkadaşlar aramalar başladı
-
Ben de arandım, şartları söylemediler evet mi hayır mi diye sordular direkt.
-
@burkbayrak bana bir tarih söylemediler mailinizi kontrol edin dediler sadece
-
Ben de arandım arkadaşlar olumlu olarak çok şükür, kozyatağı şubesi için olumlu dönüş yaptılar herkes için hayırlı olur inşallah
-
ziraat ve vakıfta ortak atananlar çokmuş. yedeklere sıra gelir
-
Ben de konusabildim şimdi evet sadece yer ve pozisyon hakkında bilgi verildi sonrası maille gelecekmiş
-
@burkbayrak ben de yetisemedim telefona.
-
@burkbayrak hangi pozisyon için hocam. Şubede de uzman yardımcılığı oluyor mu
-
@bahriyelii61, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
uzman yardımcılığı trabzon için arandım, çok büyük ihtimal feragat edeceğim bilginize
Bana da komşu şehrin ilçesi çıkmış, ben de feragat edicem sanırım. İkametgahıma gelmemesine üzüldüm.
-
@huseyingnsz finans dendi istanbul umraniyede merkezde
-
Aranmayan var mı hiç onu sormak lazım
-
@muddei-hususi aranmadım
-
Beni de aradılar. İstanbul için.
-
@vader yeni mi arandınız hocam aramalar devam ediyor mu acaba
-
Arandım ben de. İstanbul Kadıköy görev yerim olduğunu söylediler. Şartlarını da söylediler düşünmek için süre istedim verdiler. Çok nazikti arayan kişi evet mi hayır mı gibi bi tavrı olmadı. Çok büyük ihtimalle teklifi kabul etmiycem yedekte olan arkadaşların bilgisine
-
@leventdespoir yedek diye bir şey var mı yedekler yedek olduğunu nerden öğreniyor