Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@sign-in Acaba bir daha mı arasak insan kaynaklarını ? Belki bir baskı hissedip en azından Cuma gününe kadar açıklarlar
-
@kazanmalıyız123 olabilir
-
-
@kazanmalıyız123 bu hafta da yalan oldu
-
@bumbumtis biraz önce aradığım da tarih veremeyeceklerini sürecin hala devam ettiğini söylediler. 1.5 ay demiştiniz sanırım diğer hafta doluyor 1.5 ay dediğim de ise anliyorum ama bazen süreç uzayabiliyor malesef dedi.. çok garip
-
@gklp baştan hangi şehirde ne eksik nereye ne personeli lazım diye belirlemek çok zor olduğu için(!) süreç tabi bu duruma geliyor. Ziraat bankasını örnek vermek lazımdı telefonda aslında.
-
Uzun sürmesi tabi ki bizim için iyi bir şey değil ama baştan söylediler garip bir durum yok. Bu hafta olmazsa haftaya açıklanır herhalde.
-
@muddei-hususi Aynı düşüncedeyim mülakatta bize 1-1.5 ay sürer diye haber verdiler. Malesef bu süre içinde beklemekten başka yapılacak bir şey yok...
-
@financewithtuna Bence sürecin uzun sürmesinin 3 sebebi var.
1- İhtiyacın net belirlenmeden alıma çıkılması,
2- Mülakatı üst düzey personellerin yapmayıp daha sonradan tekrar değerlendirilmesi,
3- Birimlere dağılımın eğitimden sonra değil alım esnasında yapılması.Ziraat te bu 3 üde yoktu o yüzden hızlı açıklanmıştır.
-
@stepbystep mülakatı kimin yaptığını nasıl öğrendiniz bizim de hiçbir şey bildiğimiz yok
-
@financewithtuna Benimde birşey bildiğim yok dostum sadece mantık yürütüyorum. Ben 2. komisyonda girdim 4 kişi vardı 4 ü de çok genç insanlardı. Dışarıda görsem 30 derim, 40 yaşında bile değillerdi. Ayrıca ne söylersek kağıda yazıyorlardı ve işaretleme yapıyorlardı .O yüzden son karar verici personel olmadıklarını, o kağıda bakarak başka birileri tarafından tekrar değerlendirme yapılacağını düşündüm.
-
@stepbystep hocam benim bulunduğum komisyon ise tam tersine çoğunluğu olgun insanlardan oluşan gayet profesyonel görünen 8 kişilik bir jüriydi. Daha olgun yaştakiler soru sordu daha genç olanlar ise not aldı. Gerçek midir bilemiyorum ama bir kısmı üst düzey yöneticiymiş gibi hissettim.
-
@joker94 benim komisyonda 3'tü. 7 kişi vardı sanırım iki kişi gayet olgun 40 üstüydü. Soruları ve mülakatın genelini onlarla konuşarak geçirdim.
-
@financewithtuna ben de 3. Komisyondaydım. Birimiz yanlış saymış veya siz mülakattayken bir kişi lavaboya gitmiş olabilir
-
@joker94 Benim de 3.komisyondu,4 kişiydiler ve gayet profesyonellerdi.Ama kişi sayısında neden bu kadar fark var onu anlayamadım?
-
@ygmr o zaman yüksek ihtimalle komisyondaki kişiler günden güne değişiklik göstermiştir.
-
@joker94 olabilir ben birinci komisyonda girdim 4 kişi vardı ama masa çok daha büyüktü 7-8 olabilirdi ama sadece 4 kişi vardı
-
@joker94 ben 23 haziran günü girdim. Sayı konusunda da iddialı değilim ama 7 veya 8 olabilir. Hepsine odaklanamamıştım.
-
Arayan,bilgi alan var mı arkadaşlar?
-
@ygmr bunlar heralde ziraat bankasına gidenleri de bekleyip kalanlardan alım yapacak. Aslında tek umudu vakıfbank olan bizler için iyi olur.