Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@deneme123 komisyondan komisyona farklıydı bence 1. komisyondaydım ben 6 7 beyefendi vardı bazı komisyonalrda 3 4 kişi var demişti arkadaşlar
-
@bahriyelii61 kimin söylediğine göre hocam ?
-
@zeynepb-1095 ben de öyle bi söylenti duydum (moral motivasyon bozmak gibi olmasın), uzman yardımcılığı mülakatına giren aday sayısı çokmuş ve müfettiş yardımcılığı adaylarından uzman yardımcılığına, uzman yardımcılığı adaylarından da memurluğa yerleşenler olacağı için ayarlamaları uzun sürebilirmiş
-
@vanillasky hmm buna üzüldüm doğrusu, bekleyelim görelim madem
-
@vanillasky birşey sorabilir miyim? Bu duyumu nerden aldınız acaba
-
Müfettiş yardımcılarının sonuçları açıklandı galiba. İşe başladılar mı acaba? Bilgisi olan veya kazanan bir arkadaş mesaj atabilir mi?
-
@zeynepb-1095 Arkadaşlar selamlar öncelikle. Ben ilk gün girdim mülakata. Mülakat sonunda, komisyon sonuçların 1-1 buçuk ay sonra açıklanacağını söyledi. Dolayısıyla bu sürenin doğru olduğunu düşünüyorum. Kendimizi en az 1 ay için hazırlayalım bence, beklemek zor
Herkese başarılar. -
Müfettişlikten elenenlere iç kontrol veya uzmanlık teklifi uzman yardımcısı mülakatının sonuçlanmasıyla birlikte mi yapılacak? Ya da teklifler yapıldı da az sayıda kişiye yapıldığı için mi bilgi yok şu an acaba?
-
@muddei-hususi uzman yardımcılığı mülakatları geçtiğimiz hafta perşembe günü sona erdi fakat sorduğunuz sorular hakkında bir bilgim yok maalesef.
-
@jwinnfield sonuçlanmadan kastım açıklanmaydı mülakatların bittiğini biliyorum
-
@muddei-hususi ikisinin sonucu aynı anda açıklanacak sanırım çünkü müfettişlik sonucu olumlu olmayan ama olursa uzman yardımcılığı için haber bekleyenlere daha bir dönüş olmamış
-
@vanillasky Daha önceki yıllarda öyle olmamış ama mümkün tabi bakalım...
-
@muddei-hususi 0216 724 27 29 u arayıp sorabilirsiniz, Vakıfbank İK
-
@muddei-hususi bakalım demek yerine biraz çabalayıp siz de ik dan bilgi almaya çalışsanız?
-
@firuzen ararım bu hafta içinde bu kadar kızmanıza gerek yok
-
Aradım gelişme yok dendi arkadaşlar
-
fısıltı duyum filan yok değil mi bayramdan sonraya kalmasa keşke
-
@jwinnfield birine komisyon üyelerinden biri 1, 1.5 ay sürer demiş ya hani, rahat bayramdan sonrayı bulur zaten
-
@zeynepb-1095 ben aradim ik yi ,mufettis yardimcilari gibi bir haftada aciklanmaz ,onlar azdi dedi,bir ay surer sizinki dedi
-
@tceliktas bayramdan sonraya kaldık bu net