Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@emilsax müfettiş yardimciligi icin ing puana daha mi cok önem veriyolar hocam. bir de mülakatlar hakkinda bilgi verebilir misiniz
-
soru sayısı ve sınav süresi neden belli değil anlamış değilim
-
Arkadaşlar biraz önce kuruma sorup teyit ettim mühendislik seçecek arkadaşlar için yararlı olabilir. Daha önce bir kaç bankanın daha sınavına iktisat yüksek lisansı olmadığı için başvuramamıştım. Bu sınavda böyle bir durum yokmuş mühendislik mezunu arkadaşlar direk başvurabilir. Bence güzel düşünülmüş hak kaybı olmamış
-
@emilsax uzmanlık için kaç kişi alınır sizce? Bir bilginiz var mı acaba? Sayı belirtilmediği için soruyorum.
-
@makinecii-biz hangi numarayı aradınız
-
@abcdefg merhaba hocam hedef performans baskısı derken ne istiyorlar mesela ?
-
sadece uzmanlık ya da tüm pozisyonları seçme arasında bir fark ya da ayrım var mı arkadaşlar ? bir de sorular ayrı hazırlanmaz heralde değil mi seçeceğimiz pozisyona göre
-
@bernaa merhaba hocam. 3 aylık performans karneleri oluyor mesela şubedeki personelin. Pazarlama da uzman yardımcısıysa işte kredi-mevduat-yabancı para kredi mevduat-çek karnesi adedi-internet bankacılığı satısı gibi hedef kalemleri oluyor ve siz her 3 ayda bir bu belirlenen hedefleri tutturmaya çalışıyorsunuz. Genelde ara sıra yönetici toplantı yapar personelle bu hedef kalemleri incelenir ve neden tutmadığı sorgulanır. Yılda bir kez genel müdürlükte her şubenin katılımıyla genel performans toplantısı yapılır genel müdür yardımcıları/bölüm başkanları düzeyinde ve şube şube personelin yıllık bazda performansları ekrana yansıtılır ve üzerine sorgulanır. Zaten hedefleri tutturamayan personele bu toplantının üzerinde yarattığı stres bile yeter. Kısacası personel 3 aylık 3 aylık yaşar bankada hayatını
-
@hustundag hocam 0216 724 27 29 nolu telefonu aradım oradan bir hanımefendiye yönlendirdiler.
-
@abcdefg Kamu bankaları da dahil mi? Çünkü kamu bankalarında kar zarar amacı güdülmez.
-
@bernaa Berna hanım telefonda bu ayrımın neden olduğuna dair bir soru daha sordum. Açıkçası hattaki hanımefendi tüm pozisyonlara başvurunun müfettişlik açısından olumsuz bir sonuç doğurmayacağını,
tüm alanları seçmenin ilerleyen süreçlerde müfettişlik için eleme sebebi olmayacağını belirtti. Bu nedenle ben tüm pozisyonları seçeceğim. -
@gürkan35 bankaların hepsi kar amacına yöneliktir. Kalkınma ve yatırım vb bankalar hariç. Ben kamu bankasının içindeydim hocam gördüğümü söylüyorum. Piyasa ile rekabet yapmak zorundalar. 2002 yılında dmk olayını bitirdiler. Artık belirsiz süreli iş sözleşmeleri imzalatıyolar personele bankalarda memur istihdamı değil işçi statüsünde personel ve iş sözleşmesine tabiler.
-
@makinecii-biz ilanda yazıyor zaten okumadın mı arkadaşım?
-
@abcdefg hatta uzman yardımcısı alımına kandım ben diyebilirim. Başladık bir atadılar bizi şube pazarlama asistanı. Unvan uzman yardımcısı ama görev pozisyon pazarlama asistanı olarak başladım. Genel müdürlükte çalışanlar saat 18.00 de mesaisini bitirip evine giderken biz şubede 19.00 zamanına göre 20.00 de çıktık. Yeri geldi cumartesi kapalı kapılar ardında çalıştık. Herseyi mi olumsuz maaş ve özel saglık sigortası çok iyidir. Acıbademe gidip tek kuruş ödemeden çıkabilirsiniz.
-
@abcdefg Anladım hocam sağ olun. Başka kuruma geçersek ceza falan ödüyor muyuz muvafakat vermede sıkıntı yaratıyorlar mi?
-
@gürkan35 yok hocam ben ödemedim muvafakat olayı yok istifa edip gidebiliyorsunuz.
-
@abcdefg Peki uzman kadrosuna geçince aslında sürekli olarak pazarlamacı olarak mı kalıyorsunuz? Yoksa genel müdürlükte çalışma imkanınız oluyor mu?
-
@fortune güzel kardeşim bu ilanı sen ben gibi insan hazırlamıyor mu hata vardır bir şey vardır bir şeyden bahsedilmemiştir teyit almak suç mu
-
@burakcm 3 veya 4 yılda yükselme sınavı oluyor uzman olabiliyorsunuz. Asistanlık pozisyonuda yönetici uygun görürse yetkili pozisyonuna yükselebiliyorsunuz. Aslına bakılırsa şubeye atanırsanız yüksek ihtimal bireysel veya ticari pazarlama olma ihtimali yüksek
-
@burakcm atamayı banka yapıyor hocam çok az istisna olmakla beraber şubeden genel müdürlüğe gecmek zor