Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@platypus dostum unvan ve pozisyon olarak ayrılıyor maaş skalası. Uzman Yardımcısı asistan olarak başladığınızda ortalama en az 5.500-6.000 arası bir maaşınız olur. 4 yıl sonra unvan uzman olunca ve yetkili pozisyonunuzu da alınca 7.000 TL'ye yakın hatta üzerinde maaş alabilirsiniz. Malumunuz performans primi, yıllık temettü ödemeleri vs. ücret dağılımını tamamen farklılaştırabiliyor. Zira yılda 16 maaş ( Ocak-Nisan-Temmuz-Ekim aylarında 2 maaş) ve 2-3 maaş arasında da temettü dağıtımı yapılabiliyor. İlaveten bazı bankalar servis hizmeti, İstanbul tazminatı, giyim yardımı, pandemi yardımı, özel sigorta vs yan hakları da tanıyabiliyor. Müfettiş kadrosu için ek olarak harcırah ödemeleri de yapılabilmektedir.
-
Muhasebe-Maliye arasında çok kararsız bir durumdayım. Tecrübesi olan bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
Arkadaşlar nası başvuru yapmalıyız benim kafam karıştı uzman yard. İstiyorum fakat hangisinde sıralamaya kalmak daha mantıklı olur tüm pozisyonları seçip 70 lik barajı geçemeyip uzman mülakatına kalmak mı? Yoksa direk uzman yard. Seçip orda mülakata kalmak mı şartlar farklı olduğu için kafalar karışık.
-
Arkadaşlar uzman yardimciligi istanbul mu calisma yeri sadece
-
@magnolya de Ben bir arkadaşımla görüştüm ve yönlendirmesi doğrultusunda Tüm pozisyonları seçerek başvurumu yaptım. Tüm pozisyonları işaretlemek daha mantıklı. Çünkü sadece müfettişlik seçip ilk 100e giremezsen elenirsin (diyelim ki 120. oldun). Ama tüm pozisyonları seçersen ilk 100e giremediğin varsayımı altında en kötü ihtimalle uzmanlık için sürece devam edebilirsin.
-
@fortune teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar guy ile karşılaştırıldığında meslek avantaj dezavantaj yorumu yapabilir misiniz?
-
Uzmanlık için calisma yeri sadece İstanbul mu arkadaşlar ona göre başvuru yapacağım ?
-
@su28a İstanbul olması planlanmaktadır yazıyor ilanda. İhtiyaç dahilinde başka şehirlerde de görevlendirme olabilir belki bilmiyorum.
-
@nrpsmf Ćok sağ olasın ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
-
@canqq, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Tecrübeli olanlara bir şey sormak istiyorum. Maliye ve muhasebe bilgim çok az. Sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur? Hangisinin konuları daha azdır?
Bundan bir ya da iki alım öncesinde maliye ve muhasebe aynı kitapçıktaydı maliye mezunuyum diye maliye seçmiştim ama pişman olmuştum muhasebenin soruları daha kolaydı. Son yıllarda zorlaşan maliye soruları da göz önüne alınınca sanırım muhasebeyi seçicem size de belki fikir verir
-
Banka sınavlarında yaş şartı 28 mi hep 30,35 değil midir?
-
İkametgaha göre çağrılma durumu var mı arkadaşlar
-
Maliye dersinin içindeki finansman politikası ve yönetimi konusu : kamu gelirleri, kamu harcamaları ve Devlet borçlanmasını kapsıyormuş. Bilginiz olsun.
telegramda biri yazmış
-
@125478 telegram grup linkini paylaşabilir misiniz
-
Arkadaşlar merhaba bankacılık ile ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim daha önce kamu bankasında uzman yardımcısı olarak çalısmıştım. Herkese başarılar şimdiden
-
@abcdefg Merhaba hocam.
Bazı yazılarda uzmanların mesai saatlerinin esnek olduğunu, 7'den önce çıkamadıklarını belirtmişler. Sizin çalıştığınız kurum da böyle miydi?
Neden işinizden ayrıldınız ?
-
@125478 evet dogru söylemişler hocam. Ben daha önce halkbank başlığında da bilgi verdim bu konuda. Özellikle şubelerde mesai saatleri uzayabilir yöneticeye bağlı olarak normalde 09.00 -18.00 dir mesai saatleri. hedef performans baskısı bana göre değildi hocam o yüzden başka kuruma atanınca bıraktım.
-
yanlış doğruyu götürüyor mu sınavda arkadaşlar bilmediğim için soruyorum
-
Sınavın ingilizce kısmı için tavsiye edeceğiniz kaynak var mı arkadaşlar