Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@kalemcanavarı evet hocam, bunu sonradan farkettim.
-
@kalemcanavarı daha kötü ya Yabancı Dil Testi puanı 70’in veya Genel Yetenek Testi puanı 60’ın altında olan adaylar
“Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır. tam cümle bu. Yani ikisinden biri barajın altına düşerse başarısız sayılacak diyor. her ikisinin de baraj üstü olması gerekiyor -
@aytenka, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@kalemcanavarı daha kötü ya Yabancı Dil Testi puanı 70’in veya Genel Yetenek Testi puanı 60’ın altında olan adaylar
“Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır. tam cümle bu. Yani ikisinden biri barajın altına düşerse başarısız sayılacak diyor. her ikisinin de baraj üstü olması gerekiyorben de böyle anladım açıkçası ikisi de baraj üstü olması gerekiyor
-
Sanırım bir yerde çalışanlar başvuramıyor bu sınava başka bir kuruma hizmet yükümlülüğü olmamaktan kasıt o mu?
-
@platypus evet öyle diyor zaten. Yani başarılı olma koşulu
- ingilizce testi 70 üstü
2)genel yetenek 60 üstü
3)ingilizce hariç diğer bölümler ortalaması 50 üstü olması gerek
- ingilizce testi 70 üstü
-
@uvyx, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Sanırım bir yerde çalışanlar başvuramıyor bu sınava başka bir kuruma hizmet yükümlülüğü olmamaktan kasıt o mu?
hayır zorunlu bir yükümlülük olmamalı diyor. zorunlu bir çalışma yükümlülüğü yoksa başvurulabilir.
-
@aytenka ben çok iyimser bakmışım
-
@kalemcanavarı maalesef keşke dediğiniz gibi olsaydı ama şartlar zorlayıcı umarım hepimiz için hayırlısı olur
-
@aytenka k bakmayın arkadaşlar yanlış anlamışım.
-
uzm.yard maaşları halkbank ile aynı mı ve çift maaş olayı var mı 3 ayda bir çift maaş veriyomuşlar halkbankta ?
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Herkes esnetme olacak mı diye sormuş. 2019'da Müfettiş yrd. için girmiştim sınava. O sınavda 100 kişi mülakata katılacaktı ama barajı 88 kişi geçmişti. Benim sadece GY'de 2 doğrum eksikti ve mülakat sayısını doldurmamalarına rağmen esnetme yapmamışlardı. Halkbank ise baraj olmasına rağmen 10 net yapan adamı mülakata çağırdı. Benim fikrimce bu haksızlık sonuçta bilen emek verenle vermeyenin ayrımı yapılmıyor. Her ne kadar Vakıfbank'a o zaman kızsam da aslında hak olan odur. Vakıfbank'ın esnetme yapacağını düşünmüyorum ama siz yine de şansınızı deneyin.
-
@kartalyürekli https://www.vakifbank.com.tr/maddi-ve-sosyal-haklar.aspx?pageID=114
buradan anladığım kadarıyla çift maaş var. Ücret de piyasaya göre verilir yazıyor ama bir bilgiye ulaşamadım bence aynıdır. -
Finansman politikası yönetimi ile bankacılık hukukuna nasıl çalışıcaz tavsiyesi olan var mı?
-
@platypus teşekkürler hocam
-
neden gelen bütün ilanlar kumar gibi uzmanlık sayısı belli değil soru sayısı belli değil 100 sayısından tiksindim bu yıl
-
Peki uzman yardımcluğı için yeterli puana ulaşamayanları servis görevlisi için çağırabilirler mi
-
@bykeynes teşekkür ederim ️
-
@gürkan35 direk pdf olarak açtığı için ekleyemedim buraya linki ama bankacılık kanunu notu olarak arattığınızda, Omü'ye ait 37 sayfalık bir not bulursunuz bence yeterli o not kanunun özeti şeklinde zaten.
-
Tecrübeli olanlara bir şey sormak istiyorum. Maliye ve muhasebe bilgim çok az. Sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur? Hangisinin konuları daha azdır?
-
@canqq muhasebe bütün olduğu için, muhasebe bilginizin de çok az olduğunu varsayarsak, kalan süre de maliye daha kolay halledilir gibi dersin sözel olması ve konu bağımsızlığından dolayı.