Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@platypus o detayı şimdi gördüm şu zamana kadar uygulamamışlardı.
-
Bu arada uzman yardımcılığı için alan sınavının bir önemi yok sanırım.
-
Arkadaşlar müfettiş maaşları ve çalışma merkezi ile ilgili bilgisi olan varmı
-
@burakcm, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Bu arada uzman yardımcılığı için alan sınavının bir önemi yok sanırım.
hayır var tabii ki
" Yabancı dil hariç genel sınav puan ortalaması 50’nin altında olan adaylar başarısız sayılacak"
baraj 2'de genel sınav ortalaması dediği genel yetenek ve alan sınavının ortalaması geçebilmek için bu iki sınavın ortalaması 50nin altına düşmeyecek -
Arkadaşlar bn şimdi arkadaşla konuştum baraj 2 de yazdığı gibi dedi genel yetenek ve alan da ortalama 50 üstüyse ing olmadan da çağırabilirler dedi.bnm anladğm bu
-
@ersntan umudunuzu kırmak veya yanlış yönlendirmek istemem. Şimdiden kusura bakmayın. İlanda İngilizce baraj puanı 50 yazıyor ve barajı geçemezseniz mülakata çağırılmıyorsunuz.
Benim girdiğim yıl Boğaziçi hazırlamıştı sınavı. Yds ayarında bir sınavdı. -
İngilizcem sıfır ama şu ilansizlik döneminde git gel 500 km yol yapıp bu sınava gireceğim . Çünkü halkbank olayı yaşandı , belki bunda olmaz eleniriz ama nasip imkanı olan alan da iyi olan dostlar sıkıntınız yoksa şansınızı deneyin. Sonrası olursa olur olmazsa napalim zaten bu tür ilanlar sık sık gelmiyor .
-
@ersntan bu sene anadolu üniversitesi yapıyor. Halkbank sınavını da yapmışlardı ve çok zor değildi sorular. Şansınızı deneyin.
-
Arkadaşlar bnce sınva girin çünkü vakıfbank artık son yıllarda hiç memur almıyor alsada referams usülü alıor geçen bi Arkadaşla konuştm vakıfbank da çalışan genel yeteneği ve alamı iyi olanları gişe için değerlendirebilirler dedi.
-
Arkadaşlar merhaba elektrik ve elektronik mühendisliği mezunuyum. İlandan arkadaşımın yönlendirmesiyle haberdar oldum. Detaylarda bölümümün dahil olduğunu yazmışlar ama daha önce bu bölüm mezunlarından vakıfbank ya da başka bankalarda fırsat bulan tandığınız var mı? Boşuna sınav ücreti ödemeyeyim
-
@vertu tanıdığım yok ancak halkbankasında mühendis olup geçen oldu bence şansınızı deneyin
-
Arkadaşlar insanları yanlış yönlendirmeyin. Baraj 1 de yazılan yabancı dil sınavından barajı geçersen alandan geçmesen dahi havuzdasın. Baraj 2 de diyor ki yds geçmesende alanda barajı geçersen yine havuzdasın. Bu kadar basit. Uzmanlık için yds şartı yok arkadaşlar. 0 yap istersen, alanın iyi ise çağırırlar. İngilizcesi iyi olan arkadaşım sende İngilizceden çok iyi yap alanın iyi olmasa dahi senide değerlendiriler merak etme. Saygılar (asıl üzüntümün bu kadar az kadro için yine binlerce insan onca maddi manevi emek verecek olması... herkese başarılar dilerim Allah gönlünüze göre verir inşallah )
-
@vader baraj cümlelerini iyi okumanızı tavsiye ederim.
-
@adam-keeynes hocam şuna dikkat çekmek isterim:
“Baraj-1 ve Baraj-2’yi geçen adaylar, “Uzman Yardımcılığı” aday havuzuna alınacaktır. “ diye belirtilmiş.
Baraj-1 veya Baraj-2’yi geçen adaylar demediği için ikisinde de gerekli başarıyı sağlamak gerekiyor diye yorumluyorum. -
@mulkiyelii yıllardan beridir böyle ama hocam 4 doğru ile giren tanıdıklar var yani. Çok takılmamak gerekiyor baraja. Esneye bilme durumu oluyor zaten. Sizi de anlıyorum ama
-
@vertu hocam önceki postumu okudunuz mu bilmiyorum daha önce başka bankalara ekonomi yüksek lisansı olmadığı için başvuramamıştım. Bugün kurumdan ekteki mühendislik bölümlerinden mezuniyetin yeterli olduğu bilgisini aldım. Kurumda çalışan bir arkadaşıma mühendislikten mezun olan birilerini tanıyıp tanımadığını sordum. Önceki promosyonlarda makineden de elektronikten de almışlar. Gönül rahatlığıyla başvurabilirsin.
-
@adam-keeynes tabi esnetme yapabilirler genel ortalamaya göre. Halkbank’ta öyle bir süreç yaşandı sonuçta. Bilemiyoruz. O yüzden imkanı olan herkes denemeli kesinlikle.
Sadece baraj olayı eğer uygulanırsa ikisi de baz alınacak ancak sıralamada yabancı dil hariç olarak sınav puan ortalaması hesaplanacak. Benim anladığım bu şekilde. -
@mulkiyelii evet böyle. Sıralamada yabancı dil etkili değil ancak yabancı dilde 50 alamazsak ve vbanka da barajı esnetmezse zaten sıralaman hesaplanmıyor. çünkü zorunlu dil barajını geçememiş oluyorsun. istersen alanda 100 yap.
-
@scofieldmustafa
Uzman yardımcılığı:
BARAJ 1: Yabancı dil puanı 50'nin altında kalan adaylar BAŞARISIZ sayılacak
BARAJ 2: Yabancı dil HARİÇ genel sınav puan ortalaması 50'nin altında olan adaylar BAŞARISIZ sayılacakBARAJ 1 VE BARAJ 2'yi geçen adaylar uzman yardımcılığı aday havuzuna alınacaktır.
İlan bu şekilde. 2
-
@vader 2 tane alandan sınava girilecek sadece Uzman yardımcılığı değil. Müfettişlik/Kontrolörlük’te baraj şöyle
Baraj 1: Yabancı Dil Testi puanı 70’in veya Genel Yetenek Testi puanı 60’ın altında olan adaylar “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır.
Baraj 2: Yabancı Dil Testi hariç diğer testlerin puan ortalaması 50’nin altında olan adaylar “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır.Eğer yazım yanlışı yapılmadıysa geçmek için ingilizce şartı yok genel yetenekten 60 almak yetiyor. İngilizcesi olmayan için güzel bir seçenek.