Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
baraj 1 ve baraj 2 yi geçen adaylar başarili sayilcak diyo. hala burda ingilizcesi olmayanlar icin iyi bir secenek yazan var. ya dalga geçiyolar ya okuduklarini anlamiyolar
-
@beirutde ben de isterin ing barajı olmamaasını ama ilanda yazıyor birde önceden böyle birşey yoktu şimdi 50 barajını eğer sadece alan ve gy den yüksek yapanları çağrılsın diye koyulmadı zaten. Alan ve gy yi yapmak tabiki de öne geçirir ama ing 50 barajı diye bi gerçek var malesef. Esnetilme yapıp yapılmayacağı sınavdaki soruların zorluğuna ve yapılabilme oranına göre oluyor zaten. İng olmayanlar da girsin ama ingilizceye hiç bakmayın diyemem. Herkese başarılar
-
@bykeynes burara sıkıntı ilanda ayrıca.daha net yazsanıza şu şartları. aylarca insanlara çile çektirecekleri ilanın sarih olmamasından belli zaten
-
@beirutde Hocam ben de sizin gibi biliyordum ama baraj 1'de veya sözcüğü var. yani müfettişlikte havuzda yer almak için yabancı dilden 70 üstü veya genel yetenekten 60 üstü almak yeterli. dilden 50 al ama genel yetenekten 80 al listeye girebilirsin. kılavuzdan bunu anlıyorum.
-
@125478 o zaman siralama yaparken ingikizce hariç kısımlarin puanlarina göre yapilcak diyo. müfettişliğe girenler ing kismini es geçio direk gy mi yapsinlar hem puani getiren o. bu veya ya göre
-
@beirutde evet aslında mantıklı olan bu. sonuçta sıralama belirlenirken ingilizceye bakılmıyor.
-
arkadaşlar az önce sonu 23 61 ile bitem numarayı aradım sormak için bu meseleyi. sonuç şu: müfettişlik için ingiliizceden 70, genel yetenekten 60 ı geçmeniz gerekiyo. her iki şartı da sağlamayan adaylar müfettişlik için değerlendirmeye alınmayacak. konuştuğum beyefendi de ilandaki veya sözcüğünü kafa karistirdiginin bunla ilgili sorular geldiğini söyledi. ama net olan durum bu. ingilizce 70 puan zorunlu yani
-
@beirutde Teşekkürler hocam bilgilendirme için. İlk anladığım hali doğruymuş
-
@125478 rica ederim hocam. ordaki veya değil ve olması gerekiyor. kurumun tekrar bi duyuru yapması gerek aslinda
-
@beirutde Kurumun tekrar bir duyuru yapıp kaç soru çıkacağını, sınav süresini da belirtmesi lazım...
-
@125478 Merhaba hocam kaç kişi alınacağıda belirtesi lazım. Bu konuda bir öngörüsü olan var mı ?
-
@brktp6 yani kaç kişi uzman, kaç soru gibi detayları açıklasalar keşke
-
@rosebahar06 böyle belirsiz çünkü küçücük delikten geçmeye çalışmıyoruzdur umarım
-
@rosebahar06 Merhaba hocam evet belirsizlikler çok boşa kürek çekmemek adına bazı sorulara cevap verilmesi gerek.
-
@brktp6 ya kac soru olacak ve sınav süresi nedir ? Bu soruların cevabını bilmiyoruz çok saçma
-
Arkadaşlar sınava muhasebe seçerek başvurdum. Ferhat Yıldızın çıkmış sorular kitabını çalışıyorum. Bana iktisat için ne önerirsiniz?
-
Baraj 1: Yabancı Dil Testi puanı 70’in veya Genel Yetenek Testi puanı 60’ın altında olan adaylar “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır.
Baraj 2: Yabancı Dil Testi hariç diğer testlerin puan ortalaması 50’nin altında olan adaylar “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır.Arkadaşlar müfettişlik için burası çok net, 1. barajda veya kelimesi başarısızlığı vurgulamak amaçlı kullanılmış. Yani Yabancı dilde 70'i geçeceksiniz ve genl yetenekte 60'ı geçeceksiniz. Birinden bile başarısız olmanız baraj-1'den kaldığınız anlamına gelir. Oradaki veya iki testten birisinde bile anlamında kullanılmış. Dediğiniz gibi sadece bir alanda sınırı geçmek başarılı sayılsa cümleyi Yabancı Dil Testi puanı 70’in veya Genel Yetenek Testi puanı 60’ın ÜSTÜNDE olan adaylar “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için BAŞARILI sayılacaktır. şeklinde yaparlardı.
-
İngilizce baskısı yapmaya çalışanlara kulak asmayin herkes basvursun esnetilecek bu puanlar.
-
@fortune Hocam Şenol Babuşçu'nun alan kitabını önerir misiniz?
-
@fenerlim kesinlikle arkadaşlar bu tipler halkbank sınavında da vardı. İngilizce yapmayanlar şimdi meslekte. Alan+GY kasarak girin sınava.