Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@fenerlim, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
İngilizce baskısı yapmaya çalışanlara kulak asmayin herkes basvursun esnetilecek bu puanlar.
@scofieldmustafa Halkbank ve Vakıfbank ayrı bankalar. Kimse İngilizce baskısı yapmıyor arkadaşlar. İLANDA YAZIYOR. Sınava girmek, şansını denemek isteyen, tecrübesi olmayıp da sınav tecrübesi kazanmak için girmek isteyen girsin. Puanlar esnemiyor. Bizzat yaşadım süreci. Alanda yüksek alıp da çağırılmayan bir çok tanıdığım var.
-
@vader 2019'da ilanda uzman alacağız demişler miydi? Müfettişlik için bilemem ama uzmanlıkta baraj esner.
-
Bu başlığa son kez yazıyorum artık. Arkadaşlar puan falan esnemiyor. 50 altı mülakat için aday havuzuna bile alınmıyor.
Ben iyiniyetli olarak, hayal kırıklığına uğramayın diye İngilizce önemli diyordum.
Siz elinizden geleni yapın. Kendinizin en iyisi olmaya çalışın ama şartları belli olan olayları kendi durumuza göre şekillendirmeyin. Üzülürsünüz. -
@1meltem Bu sınava giren insanlar nerede? Hiç kimse yardımcı olmuyor kitap kaynak vs konusunda
-
@vader Soruma cevap vermediniz. Aslında cevabı siz de iyi biliyorsunuz. En son Halkbank başlığında da esnemez diyorlardı gördük olanları
-
@125478 hocam bu azminizi görünce size ve diger birkac arkadasa esnetirler barajı bosverin
-
@125478 arkadaşım cevap verdim. 50 altı mülakat için aday havuzuna bile alınmıyor yazdım. Bu esneme yok demek. Daha nasıl anlatayım inanın bilmiyorum.
Zaten müfettiş için çağrılan adaylar müfettişliğe uygun görülmese uzmanlık teklif ediliyor. Bu durum bile barajın esnemeyeceğini aslında açıkça anlatıyor. -
@beirutde Hocam siz Halkbank sınavında barajın esnetilmesi sayesinde mülakata kalmamış mıydınız ?
-
ne uzatıldı konu gerçekten! baraj esnetme subjektif bir umuttan başka bir şey değil! Çalışma temposunu düşürmeyip ilan edilen barajlara göre çalışın gerisi gelir. Halkbankasında esnetilmesinin burayla ilgi alakası da yok! Baraj esnediği için adayların yüzde 90ı mülakata kalmıştır çünkü onun barajı çok daha zorluydu. Her test türünde ayrı ayrı barajı vardı.
Burada altı üstü alan gy ve ingilize diye genel barajlar var. Vakıfbank daha önce kadro dolmamasına rağmen esnetmemiş diyorlar. Demek ki bir standartları var. Ama bakarsın müalakat yapacak aday bulamazlar esnetirler. BU BÖYLE SÜRER GİDER. asla sonucu ulaşmayacak bir durum.
-
@125478 gy esnetilince kaldim.ingilizcede sikinti yoktu. fakat bu iki kurum ayni kurum degil hocam ayni sekilde davranicaklarina neden bu kadar eminsiniz
-
Arkadaşlar ben 2019 vakıfbank sınavına girmiştim ( nisan ayıydı sanırım) ve oradaki ilanda sadece müfettişlik alımı üzerineydi yani uzmanlık alımı yapılacağına dair bir bilgi yoktu ancak sınav sonuçları geldikten sonra İngilizce yapmayan arkadaşımı uzmanlık için aramışlardı. Demem o ki İngilizceniz olmasa dahi sınava girmenizi tavsiye ederim ama müfettişlik için bir esneme olmuyor diye biliyorum.
-
@oktaykdr aynen arkadaşlar bemde katıltorum şimdi bi arkadaşla daha konuştum vakıfta çalşan müfettşlik için esneme yok dedi kesinlikle ama gy ve alandan barajı geçenleri gişşe ve farklı birimlerde değerlendiriyolar dedi.
-
Maliye icindeki finansman yonetimi hangi ders karsiligi acaba
-
Daha önce mülakattan elenenler başvurabiliyor mu?
-
@kleonard sözlü sınav kısmında elenmemeniz gerekiyor başvurabilmek için
-
Arkadaşlar elinde çıkmış soruların bulunduğu pdf olan varsa özelden yazabilir mi acaba?
-
Halihazırda baska bir özel bankada calisan ve 3 yil içersinde istifa ettigi takdirde tazminat odeyerek cikacaak olan kisi "baska kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü" statüsünde sayılır mi arkadaşlar?
-
@fenerlim bunu geçen seneki başlıkta biri sormuştu sanırım oryaa bakabilirsini.İkametgah değişikliği sizce sorun yaratır mı İstanbula daha çok kişi alınıyormuş şimdi Ankara diye dışarda kalmayalım
-
@rosebahar06 Bu seneki alım farklı. Burada uzman yardımcılığına da başvuru alıyor.
-
@125478 siz geçen sene girdiniz mi hocam sınava?