Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@125478 Yok hocam girmedim. Geçen sene girip uzman yardımcısı olarak atanan arkadaşa sordum, o söyledi.
-
@125478 hocam atanan arkadaş veya aralarında ing zayıf olan varmı ?
-
@semihylc Arkadaşımın ingilizcesi çok iyi değildi. Zaten müfettişlik için mülakata kalamamıştı sonradan uzmanlık için aranmıştı.
-
@125478 evet uzmanlık yokmuş eski alımda , müfettiş kazanamayan bazılarına teklif yapmışlar neyse şansımız vardır umarım
-
Arkadaşlar giriş sınavında elenmiş ok ak başvuruya engel mi?
-
Arkadaşlar alım sadece İstanbul ve Ankara ya mi yapılacak ? En azından ing yapamazsak bile gişe teklifi gelir mi diye düşünüyorum .
-
@su28a İlanda sadece İstanbul'a yapılacağından, duruma göre başka illere de yapılacağından bahsedilmiş. Ankara ifadesini nerede gördünüz?
Gişeye alımı bilmiyorum. Daha önceden bu sınava girip gişe için çağrılan da hiç duymadım.
-
Arkadaşlar Genel Yetenek için ne önerirsiniz? Ben türkçe göremedim sımav konularında. Bankanın mantıksal problemleri de saçma oluyor. En sonki halkbank sınavında hatalı sorular vardı. Nasıl çalışmak lazım. Alanım ve ingilizcem iyi ama genel yetenek korkutuyor beni
-
@mirakar yazılı sınavda elenmeniz başvuru için engel değil.
-
@sermayeakimi ben de aynı durumdayım. Korkutuyor gy kısmı
-
Merhaba,
İkametgah İstanbul olması mı gerekiyor? -
@stlys inşallah böyle değildir
-
@rosebahar06 gecen seneki sınavda forumda yazılanları okudum istanbul ikametli olanlar çağrışmış hep, bilgiler güncelleyemiyorum da sistemden
-
@stlys geçen sene uzmanlık için ilana çıkmamıştı. müfettişliği kazanamayanlara uzmanlık teklif sadece.
-
@125478 başvuruda uzmanlık için görev yeri İstanbul planlanmaktadır yazıyor, o yüzdrn istanbul ikametli olanlara öncelik tanıyacaklardır diye düşünüyorum
-
@stlys kesinlikle İstanbul ikametli kişi tercih edilecektir ;(
-
@stlys Gerçekten saçma düşünüyorsunuz.
-
Arkadaşlar genel sınav ortalama puanımıza göre sözlü sınava davet edileceğiz. Önceki alımları baz almayın onlar sadece Müfettiş Yardımcılığı alımlarıydı.
-
@mulkiyelii umarım öyledir, geçen sene barajı gecemeyip uzmanlık teklifi yapılanlar istanbuldan olmus
-
@stlys orda bir ilan yoktu ihtiyaca göre karar verdiler herhalde, bankanın insiyatifine kalmıştı.
Ama burda mülakata kalma aşaması için puan baz alınacaktır. Sonrası mülakat aşaması için bunu bir ölçüt görürler mi onu bilmiyorum. Umarım öyle bir öncelik tanımazlar kimseye.