Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
arkadaşlar hepinize merhaba size bi sorum olacak muhasebe alanında tezli yüksek lisans yapmaktayım ve alan bilgime çok güveniyorum lisede de muhasebe mezunuyum ve gy sınavında da yüksek alacağıma inanıyorum en son halkbankinden 82 almıştım ama ing hiç yok bu sınava başvurmalıyım başvurrsam neye başvurmalıyım sizden ricam bi akıl verebilirmisinz.
-
@ersntan hocam hepsine başvurun. ek ücret almıyolar çünkü. ingilizce baraj var . halkbank gibi sonradan esnetirler mi muamma.
-
@abcdefg Anladım hocam bilgileriniz için sağ olun.
-
@ersntan ingilizceye takılmayın en kötü son bir hafta kala biraz kelime bakın. Ya ama sınavda Türkçe yok mu tarih coğrafya bu gibi dersler ? Soru sayisi da belli degil ingilizce kaç soru cıkarki
-
@rosebahar06 ingilizceye çok takilmayin derken. uzm yardimciligi icin 50 puan baraji var.
-
@gürkan35 rica ederim hocam
-
@beirutde:) Herkes esnetilecek, o yüzden önemi yok düşüncesiyle hareket ediyor gördüğüm kadarıyla.
-
@estergon-kalesi evet halkbank öyle bir intiba bıraktı insanlarda.
-
@rosebahar06 2018 yılında yapılan sınava girdim ve 2 soru ile İngilizcede baraj altında kaldım. Mülakata çağrılmadım. İngilizce önemli. Zaten sınav ilanında belirtilmiş baraj puanı 50 diye.
-
@vader İngilizce sorularının değerlendirir mısınız yds gibi mi yoksa daha fazla zor kolay mı?
-
@beirutde müfettişlikte istenilen barajın geçilmesi şart müfettişlik mülakatları için bilgim yok uzman yard mülakatı için de şahsen benim daha çok kişisel sorularla geçmişti.
-
@abcdefg pazarlama asistanı diye bir görev yok vakıfbankta özel hastane hangisi olursa olsun %10 ödüyorsunuz.Gm çalışanıyım haftanın 1 kesin yüksek ihtimalle 2 günü mesaiye kalıyorum.
-
@emilsax olabilir. Ben vakıfbankta çalısmadım. Baska bir kamu bankasında çalıştım orada o şekildeydi sağlık şartları.
-
@emilsax görev ve unvanla ilgili de çalıştığım kurumdaki durumu anlattım.
-
Arkadaşlar ozamn genel yetenekten ve alanda. Barajı geçsek bile ing olmadığı için çağırmıyacaklar yani bumu
-
@ersntan uzman yardımcılığında ingilizce kıstası yok.
-
@emilsax nasıl yok 50 baraj ingilizce
"Uzman Yardımcılığı İçin Başarı Kriterleri:
İstihdam edilecek Uzman Yardımcılarının görev yerinin İstanbul olması planlanmaktadır.
(i) Sınav başvuru aşamasında tüm pozisyonlar seçeneğini işaretleyen adaylardan “Müfettiş
Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” kontenjanına giremeyen adaylar ile
(ii) Sınav başvuru aşamasında “Uzman Yardımcısı” seçeneğini tercih eden adaylar içerisinden,
Baraj 1: Yabancı dil puanı 50’nin altında olan adaylar başarısız sayılacak,
Baraj 2: Yabancı dil hariç genel sınav puan ortalaması 50’nin altında olan adaylar başarısız sayılacak,
**Baraj-1 ve Baraj-2’**yi geçen adaylar, “Uzman Yardımcılığı” aday havuzuna alınacaktır" -
Daha önce sınava giren arkadaşlar eğer hatırlıyorlarsa, hukukta belirtilen konu başlıklarından ağırlıklı olarak hangileri ile karşılaşmışlardı sorularda?
-
@makinecii-biz teşekkürler cevap için
-
Baraj 1: Yabancı dil puanı 50’nin altında olan adaylar başarısız sayılacak
bunu süs için yazmışlar sanırım