Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@1meltem hocam düzeltilir diye umuyorum
-
Hangi iller için alım yapılıyor bilgisi olan var mı
-
@earth11 Sınav sonucu ilk 100 kişi Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı mülakatına hak kazanıyor.
Uzman için belli bir sayı yok. Ne kadar eksiğimiz varsa ona göre mülakata alacağız demişler.
-
@j-a-schumpeter Sınava nasıl çalışacaksınız?
-
@125478 soru sayısı 100 mü ? Onu anlayabildiniz mi hocam
-
@1meltem hocam yani şöyle bir durum var tüm alanlardan iyi yapmak gerekiyor buna göre çalışacağım. Konu bakımından bakarsak kpss’nin çok altında bu sebeple rakipler sıkı olacaktır. İngilizceyi yapan kazanır. Puanı ingilizce yapmak yükseltecek gibi.
-
@bykeynes Maalesef hocam soru sayısı göremedim
@j-a-schumpeter hocam ingilizce puanı sıralamayı etkilemeyecek
-
@125478 neden
-
@beirutde Sınav başvuru aşamasında, “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” veya “Tüm Pozisyonlar”
seçeneğini işaretleyen adaylardan, Baraj 1 ve Baraj 2’yi geçen adayların Yabancı Dil Testi hariç
diğer testlerden aldıkları notların ortalaması alınarak, ortalama sınav puanı en yüksek olan adaydan
başlamak üzere;açıklamada böyle yazıyor
-
Guy mu vakıfbank uzmanlık mi?Halkbankta baraj düşmüstu.Bu alımda sayı belli değil iller belli değil.Memurluk en iyisi ise basvurmayi düsunmuyorum
-
@125478 İngilizce barajı yok mu?
-
@125478 anladım hocam o zaman ingilizcede barajı geçmek yeterli . genel yetenek ve alandan yüklenmek gerekiyor o öne çıkaracak
-
@zenginmemur Baraj var hocam.
Aslında mantık basit. Uzmanlık için barajı geçenleri havuza topluyorlar. Sonra GY-Alan puanına göre bu havuzdakileri sıralıyorlar. Yani ingilizcede barajı geçmek yeterli
-
Vakıfbankın ingilizcesi halktan hep daha zordu girdiğimde inşallah bu sefer öyle olmaz
-
@125478, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
antık basit. Uzmanlık için barajı geçenleri havuza topluyorlar. Sonra GY-Alan puanına göre bu havuzdakileri sıralıyorlar. Yani ingilizcede barajı geçmek ye
İngilizce barajı nedir? Başlangıç seviyesindeki ingilizce yeterli olur mu?
-
@tugceozdmr, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Vakıfbankın ingilizcesi halktan hep daha zordu girdiğimde inşallah bu sefer öyle olmaz
Bir de uzmanlıkta çalışacağımız şehir bilgisi yazmıyor sanırım ben mi göremedim acaba ?
-
@tugceozdmr onu bende göremedim soru sayısını da göremedim çok garip
-
@bykeynes İstihdam edilecek Uzman Yardımcılarının görev yerinin İstanbul olması planlanmaktadır. diyor
-
@1meltem, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@bykeynes İstihdam edilecek Uzman Yardımcılarının görev yerinin İstanbul olması planlanmaktadır. diyor
Öylemi ben müfettişlik için okudum sanıyodum o kısmı
-
çakışan diğer kurum sınavına giren sayısı kaç arkadaşlar bilen varmı hangisiydi bulamadım