Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@keynesyenizm hocam cikmis sinav sorularina nerden ulasabiliriz ?
-
@rosebahar06 bir de yanlışlar doğruları götürüyor mu?ben çok uzağımda.Bir de anayasa hukuku gibi dersler neden yok
-
@rosebahar06 hocam ben internetten bulmuştum pdf olarak indirmiştim. sonra çıktı aldım.
-
@rosebahar06 hocam banka sınavlarında yanlış dogruyu götürmez.
-
@keynesyenizm ya ben hala bulamadım bayadır bakıyorum bana atabilir misiniz acaba duruyorsa?
-
@rosebahar06 hocam sorular halbankın kontrol edeyim ama bence vakıfın sorularını çözün
-
@keynesyenizm olsun hocam vakifı da bulmaya calisicam siz atabilirseniz sevinirim
-
Daha önce sınava girmiş arkadaşlar nasıl çalışmamız gerektiği hakkında yardımcı olabilir mi?Özellikle ingilizce de gramer mi çalışmalıyız?
-
arkadaşlar internette çıkmış sorular maalesef yok nerden ulaiabiliriz bilgisi olan var mı
-
@aytenka, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
rnette çıkmış sorular maalesef yok nerden ulaiabiliriz bil
https://bankasinavlarihakkinda.wordpress.com/2013/02/22/vakifbank-2008-sinav-sorulari/
2008 sınav soruları ne kadar doğru bilemiyorum...
-
@rosebahar06 +1
-
Makro iktisat dersine nasıl çalışmalıyım?
-
@semihylc hocam sıfır ingilizceyle olur mu denemeye değer mi bende bu durumdaydım.2019 da uzmanlığa çağırılanlarda baraj yoktu
-
Müfettiş yardımcısı/uzman yardımcısı maaşları hakkında bir bilgisi olan var mı? İnternette net bir bilgi bulamadım.
-
@ksua 4000 küsür maaş alıyorlar. senede aldıkları ikramiyeler, satış primleri filan 5500-6000 civarı ediyor. Uzmanlardan bahsediyorum.
-
@blackbird benimde ing sıfır dostum deneyesim var açıkcası halkbank da pişman oldum denemediğim için. Sınavın olduğu merkezde de değilim ama herhalde girerim. İng hepsini bir şık yaparım
-
@semihylc alan sınavlarına nasıl çalışacaksınız?
-
@semihylc halkbankta ingilizcesiz kazanan çok mu oldu peki hocam bilginiz nedir?Eğer öyleyse denemek isterim farklı şehirden gelsemde
-
Tekrar soruyorum arkadaşlar şimdi sadece Uzman Yrd.lığı işaretleyenler ile Her üç seçeneği de işaretleyenler arasında bir ayrım ve öncelik yok öyle değil mi? Tıpkı Halkbankası gibi sanıyorum. Mülakatta elenmiştim. Müfettişliği de seçmiştim ama uzman yardımcılığı mülakatına girmiştim. Bu sınavda da böyle mi? Bugün başvuruyu yapacağım.
-
Arkadaşlar gy için bi kaynak tavsiyeniz var mı