Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@125478 hocam İngilizce soru sayısı 50 ise 25 yapamayan alanı iyide yapsa mülakata kalamaz diyorlar sonra bir açıklanıyor 10 dogru ile adam mülakata kalmış.
-
@zenginmemur O yüzden hiç riske atmadan tüm sınavlara girmemiz lazım.
-
@tugceozdmr İstanbul
-
@zenginmemur bende o düşünce ile girmedim halkbankasına hata yaptık ama. Şimdi gene girsem hepsini aynı şık yaparım ama hiç değilse bir şansımızı deneriz.
-
Arkadaşlar ingilizceye nasıl çalışmalıyım?
-
@1meltem Hocam bu saatten sonra kelime çalışmak daha yararlı olur diye düşünüyorum. Memrise diye bir uygulama var ben oradan çalışacağım
-
Sınav başvuru sırasında tüm pozisyonlar seçeneğini işaretlemek en mantıklısı değil mi?
-
Uzmanlık için İstanbulda istihdam edilecek ancak bunun için İstanbul ikametgahı şartı gözetirler mi acaba ?
-
@htcnr arkadaşlar hukukta anaysa hukuku falan yok mu ben mi yanlis okuyorum ?
-
iktisattan başvuramayan arkadaşlar profilinizde eğitiminizi ekonomi(iktisat) şeklinde güncelleyin o zaman başvurulabiliyor ben öyle yaptım
-
@aytenka Evet bende öyle denedim ama diplomada iktisat yazıyor onu ne yapacağızz
-
Arkadaşlar merhaba, ilanı görünce yazmak istedim. Alan veya yabancı dil bilgim yetersiz diyerek ilana başvurmaktan çekinenler... Ben de aynı şeyi Halkbank ilanı için düşünmüştüm. Nasip olursa 4 Ocak 2021 Pazartesi günü uzman yardımcısı olarak göreve başlayacağım. Kişinin kaderi gayretine bağlı kılınmıştır. Bu yüzden kapıyı çalmaktan vazgeçmeyin. Açılıp açılmayacağını ancak bu şekilde görebilirsiniz.
-
@1meltem hocam başvuru yaptugınız yer devletin üç büyük bankasından biri. sizde iktisat mezununu almama ihtimali var mı? ilan mutlaka revize edilir. hiç kaygı yapmayın.
-
@snoopy hayirlı oldun hocam kaç İngilizce ile mülakata kaldınız?
-
@snoopy, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
4 Ocak 2021 Pazartesi günü uzman yardımcısı olarak göreve başlayacağım. Kişinin kaderi gay
Umut verdiniz
-
@snoopy Bu kısa sürede alan sınavına nasıl çalışmalıyız? Siz nasıl başardınız hocam? Bilgi verirseniz çok sevinirim...
-
Sınav başvuru sırasında tüm pozisyonlar seçeneğini işaretlemek en mantıklısı değil mi?
-
@sagropa dneeyimli olan arkadaşlara sormak lazım.Acba anaysa hukuku falan neden cikmiyor sinavda
-
Bende Halk Bank uzmanlığa başlayacaklardan biriyim. Sınava hazırlanırken alan kısmı için kpss kaynaklarımdan devam ettim. İktisat ve maliyeye biraz daha ağırlık vermiştim. Gk gy çok zor olduğu için inglizcede 15 sorum boş kaldı fakat cevapladığım soruların çoğu doğruydu. gkgy 50 soru ingilizce 50 soru alan 100 soruydu. İlandan geldikten sonra masadan sadece yemek yemek için kalktım. birde bankanın geçmişteki çıkmış sınav sorularının hepsini çözdüm. ingilizce dahil. yökdilden 50 üstü alan adayların bile sansı çok büyük(ingilizce için) ingilizce soruları ekonomi virüs ve bankacılıkla ilgili gelmişti. umarım yardımım dokunur kolay gelsin. Allah hepinizi muvaffak eylesin.
-
arkadaşlar tüm pozisyonlara başvurmak daha mı mantıklı?