Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
üniversite bitirmiş adamlar, şu derse nasıl çalışmalıyız diye soruyor. Vay halimize.
-
@1meltem kpss çalıştığım gibi devam ederim fazladan birşey yapmam 1-2 ders farklı gördüm bakabilirsem onlara bakarım .
@blackbird Hocam bende o konuya çok hakim değilim ama halkbank sınavında az net yapan kişilerde kaldı mülakatlara. Vakıfbank da uzman da sayı belli değil şans birazda artık.Zaten bankalarda yaş olayı daha az benim için son şans sanırım
-
Ben vakıfın son iki sınavına da halkbankın son sınavına da girdim vakıf bi tık daha zorluyor özellikle de ingilizcede. Ama en son sınav biraz saçmaydı bence umarım bu sefer öyle olmaz. Halkbankta da bu sene değişik bir sınav oldu benim tam baraj puanıyla mülakata kalan arkadaşlarım oldu bu yüzden barajları esnettiler ama vakıfın bir önceki sınavı yine fazla düşük kapatmadı dolayısıyla barajlar da esnememişti hatırladığım kadarıyla ama yukarıda arkadaşın dediği gibi hiç belli olmaz ne olacağı denemeye değer
-
Sınavda yaşa takıldık
-
Arkadaşlar mesaj ile yönelttiğiniz sorular benzer olduğu için buradan yanıtlamak istedim. Şimdi sizden bir ricam var ; ne kendinizi küçük ne de rakiplerinizi büyük görmeyin. Bir mühendislik bölümü mezunu olarak sizin lisans eğitimlerinden aşina olduğunuz alan bilgisi derslerinin hiçbirini görmedim. Ancak bu dersleri kurs takviyesi ve kendi gayretimle halletmeye çalıştım. Halkbank uzman yardımcılığı görevine ise yedeklerden kabul edildim. Size anlatmak istediğim çok basit gayret ve mücadele etmediğiniz bir savaşta elbette mağlup olacaksınız. Şu dersten kaç doğru bu dersten kaç doğru diye sormuşsunuz bu sorunuzu yanıtlamayacağım çünkü size bu baz oluşturmasın. Ancak genel yetenek ve alan bilgisi için öngörülen barajın üzerinde fakat ingilizce de bu barajın altındaydım. Barajdan kastım her bölümde yarı yarıya doğru yapabilmekti. Söz konusu rakiplerim de benimle aynı durumda olduğu için mülakata kalmaya hak kazandım. Halkbank sınavında mülakata kalabilmek için 60+ puan almak gerekiyordu. İşi sıkı tutup tüm gayretinizle derslere odaklanın. Süre sizde panik havası yaratmasın. Ben kpss’ye hazırlanırken Halkbank ilanı gelmişti bu ilana özgü farklı bir uygulama yapmadım. Kpss hazırlık programımı uygulamaya devam ettim sadece. Ancak her yiğidin yoğurt yiyişi farklı nihayetinde kendinize bir program oluşturun ve uygulayın. Hepinize gönülden başarılar...
-
arkadaşlar herkese merhabalar, ben yine döndüm baktım yaşa takılacağım, şansımı denemedim dememek için sınava başvuracağım.
sizlere ufacık bir sorum olacak. ilanda gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama başvuru aşamasında tüm pozisyonlar diye bir başlık daha var ve bu başlık geçmiş sınavlarda yoktu diye hatırlıyorum.
bilgisi olan kişiler yardımcı olabilirler mi acaba?
şimdiden teşekkür eder, güzel bir yıl geçirmenizi dilerim
-
Arkadaşlar; listede iktisat bölümü olmadığı için Vakıfbank'a mail atmıştım. Gelen cevap; "Bankanın belirlediği mezun olunan bölümler arasına İktisat ve iktisat (İngilizce) bölümleri dahil olmuştur. Sistemde eklenmesi için çalışma yapılmaktadır. Yarından itibaren başvurunuzu tekrar yapabilirsiniz." şeklinde bilginize.
-
@1meltem eğitim bilgilerinizi ekonomi(iktisat) şeklinde güncellediğinizde başvuruluyorr zaten
-
@aytenka Ekonomi(iktisat) ile iktisat bölümü aynı şeyler değil ki... isterseniz yarın tekrar başvurunuzu revize edin.
-
@1meltem bence gerek yok parantez içinde iktisat yazıyor zaten yine de teşekkürler bilgi için
-
@1meltem iktisat sorununu düzelttiler
-
Askerliğin tecilli olması şartı var ama süre belirtilmemiş. Benim tecilim 4 ay sonra bitiyor. Sorun olur mu acaba? Bu konularda bilgisi olan var mı?
-
4 ay içerisinde süreç tamamlanır bence. O zaman eğer olursa, işe kabul edilirsen askerliğin erteleniyor zaten diye biliyorum. Benim de Mayıs da bitiyor. Başvuracağım ben de.
-
Arkadaşlar ing alt yapim yok . Alan bilgim yine var . Sınav merkezine 2 saat uzaklığında bir şehirdeyim sizce denemek gerekir mi ? Beni korkutan ing bilmiyor olmam örneğin sınavı bir şekilde geçtim diyelim mülakatta İngilizcem olmadığı için elenir miyim ? İlanda şunu göremedim çalışma yeri il olarak neresi belirlenmiş ? Baraj kaç ? Daha önce deneyimlemis arkadaşlarımız varsa aklımdaki bu sorulara yanıt verirse çok sevinirim.
-
Sadece Uzman Yrd.lığı işaretleyenler ile Her üç seçeneği de işaretleyenler arasında bir ayrım ve öncelik yok öyle değil mi? Mesela sadece Uzman yardımclığını işaretleyenler belirtilen havuzda öncelik sahibi mi olacak 3 seçeneği de işaretleyenlere göre?
-
Beni genel yetenek yakicak hissediyorum. Ben hiç sevmem mantıkimsi soruları tarih coğrafya olsaydı bari
-
@gürkan35 tarih coğrafya yok mu sinavda?🥺 ayrıca mülakata 3-4kati aday falan çağrılma durumu yok mu bu sinavda
-
@rosebahar06 Hiç bilmiyorum ki banka sınavları ile ilgili hiç tecrübem yok. Ama anladığım kadarıyla mantıkimsi sorular:)
-
Sizler için de önemli bir soru, bilen varsa hepimizi aydınlatmak adına cevaplasın lüffen. Sadece Uzman Yrd.lığı işaretleyenler ile Her üç seçeneği de işaretleyenler arasında bir ayrım ve öncelik yok öyle değil mi? Mesela sadece Uzman yardımclığını işaretleyenler belirtilen havuzda öncelik sahibi mi olacak 3 seçeneği de işaretleyenlere göre?
-
@sagropa hayır bir önceliği yok