Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@bskzr paylaşılmadı maalesef
-
Sınav yerinde kaçta olmamız gerekiyor acaba bilen var mı?
-
Sınav kaç soru kaç dakika açıklanmaması çok garip. Daha önce sınava giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Arayıp bilgi alabileceğimiz bir numara var mı?
-
İlk defa soru sayısı belli olmayan bir sınav.
-
acikcasi ben kendim goremedim seklinde dusunmustum boyle bir sey olamaz diye ancak yazilanlardan anladigim kadari ile gercekten bu bilgiler verilmemis. ilk kez boyle bir durumla karsilasiyorum. ben 2020 agustosta halkbank ise alim sinavlarina katildim. onu da anadolu universitesi yapmisti. hatirladigim kadariyla yine 10-14deydi sinavlar. sabah genel yetenek ve ingilizce 50ser soru 110 dakika, ogleden sonra alan 100 soru 120 dakika diye hatirliyorum. belki bir fikir verebilir ama belirtmeliyim ki orada konu sayisi daha fazla idi alan icin.
-
Arkadaşlar telefon konusunda ne diyosunuz sınava tek başıma ve toplu taşıma ile gidicem emanet bırakma şansımız olur mu
-
@spock genel yetenek 40 ingilizce 40 alan 120 soru ama süresini hatırlayamadım
-
Arkadaşlar acil görüşlerinizi bekliyorum.Hukuk mezunuyum daha önce hakimlik btk sınavlarını çalışıp kazanmıştım.Kpss 83.İngilizcem de yds en fazla 40 civarıdır(hiç girmedim belki daha azdır) Şimdi ben bu sınava hiç çalışmadım.Yarın kalkıp gitmeye değer mi? Verdiğim bilgilere göre az çok seviyemi tahmin edersiniz.Yani ingilizcesi zor oluyor filan diyorsanız hiç boşuna uğraşmim yarın.Zaten alım da çok az bizden.
-
@muddei-hususi dostum bugün guyda lokantası cafesi kırtasiyesi hatta sivil arabalar bile emanetçiydi. Yarında öyle olur diye düşünüyorum.
-
@scofieldmustafa eyvallah hocam size güveniyorum o zaman telefonla gidicem
-
@muddei-hususi bende yanımda çantayla gideceğim hocam. Yanarsak beraber yanarız:)
-
Arkadaşlar ya ben belgeyi tek çıkardım ama sınav 2 tane hiç aklıma gelmedi 2 tane çıkarmak yarın da yasak var her yer kapalı 2.ci sınava nasıl girecem acaba belgeleri topluyorlar mı
-
@scofieldmustafa 2-3 sene önce girdiğim müfettişlik sınavında emanete bırakma durumları yoktu. Telefonu kapatıp çantalarla sınava girmiştik. Yine aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Herkese başarılar dilerim.
-
@swezy tek belge yeterli oluyor hocam toplamıyorlardı önceki sınavlarda
-
@citizen-kane teşekkürler hocam
-
İngilizce kolaydı genel yetenek zordu
-
Benim anlamadığım soru sayılarını ve kontenjanı neden açıklamıyorlar. 40 tane gy zordu süre sıkıntısı vardı
-
Sınav ilk oturumu nasıldı arkadaşlar İngilizce kolay gibiydi sanki?
-
gy süre yetmedi herzamanki gibi attım baya . ingilizce bi kismi ugrastirici bi kismi kolaydi
-
@erasmussen ingilizce kolaydı sadece ilk 10 soru belki biraz kafa karıştırdı bir de bir paragraf beni biraz zorladı. Yetenek ise yetiştirmesi imkansız bir sınavdı yetenekte iyi bir yeteneği olan herkes 25-30 arası bir soru sayısını emin bir şekilde yapmıştır diye düşünüyorum. Alan ise (şu an çıktım) tam bir Anadolu üni sınavıydı açıköğretim sınavlarına çok benziyordu. Çalışmadığım için komple salladım herkese geçmiş olsun, hayırlısı olsun