Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Alan da kolaydı
-
Muhasebe seçip maliye sorularına göz atıp kahrolanların sesiyim.
-
Merhaba arkadaşlar sınav genel olarak nasıldı soru tarzları sorular hatırladıklarınızı paylaşır mısınız ?
-
Hukuk için konuşacak olursam, alan sorunları kolaydı. İngilizce kolaydı, genel yetenek yetişmedi. Hukuktan Giren arkadaşlar ne yaptı acaba?
-
@kurwa bu kadar dengesizlik olmaz hocam allaha havale ediyorum. Bu kadar dengesizlik olur mu maliyeye göz ucuyla bakınca 20 soru çözüyorsun
-
komploculuğu sevmem ama bu sınavda sıkıntı var benden söylemesi
-
@kderviş hocam 10 dk süre verseler en az 35 doğru yapılırdı maliyeden.Şaşırtmalı cevap bile yoktu. Muhasebe ise 3-4 soru kpss tarzı,gerisi Allah'a kerim.
-
@kurwa aynen arkadaşlar diyorya kolay soru vardı diye katılıyorum vardı ama 4-5 tane
-
Genel yetenek sıralamada etkili değil dimi baraj sadece ne kadardı baraj
-
sahsi gorusum genel yetenek sorulari uzun ve tahmin edildigi gibi soru secme stratejisine dayali yani sureye gore zordu denebilir, ingilizce orta, alan basitti ( maliyeden girdim), ama alanda elbette ayrinti veya tam anlasilamayan sorular vardi. herkese iyi dileklerim ile, basarilar diger sinavlarda da.
-
Arkadaşlar sizce müfettiş yardımcılığı için barajı 100 kişiden fazlası geçer mi? Bu tarz sınavlarda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi fikrini? Daha önceki sınavlarda barajı geçenler mülakata kalıyormuş diye duydum.
-
@hknkpn yüzde yüz geçer
-
Ne zaman açıklanır acaba
-
Çok farazi olacak ama sizce ortalaması kaç civarı olan kalabilir mülakata? :))
-
Hatırladığınız cevapları yazabilir misiniz ikinci oturum ve birinci oturumdan
-
@uvyx genel yetenek barajı %60, 100 kişiyi bulmaz bence.
-
@hknkpn ben 2020 halkbank sinavina girmistim agustos ayinda, sistem bu sinavla oldukca yakindi. sapma uygulandigi icin ciddi bir tamamlanma durumu soz konusu olmustu - sanirim ham puana gore 15 puan yukari atmisti sapma. buna ek olarak, hatirladigim kadari ile ingilizcede yuzde 50 barajindan da feragat edilmisti sonradan sayiyi tamamlamak icin. bu dediklerim mufettislik icin yasanmisti. ote yandan, bu sinavla karsilastirdigimda bu sinavin daha basit oldugunu soyleyebilirim.
-
@justinterrogate bir diger gorusum ise, ingilizce sorulari gorece orta dursa da gozlemledigim kadari ile iibf bolumlerinde ingilizce oldukca eksik. kpss ile basvuru alan kurumlara baktiginizda 70 yds sarti koyulan yerlerde yazili sinav kontenjanlari asla dolmuyor. bu sinavda ise bildigim kadari ile ingilizcede 70 puan siniri var ( sapmali mi ham puan mi bilmiyorum) ve bu sartin saglanabilecegini pek dusunmuyorum.
-
@justinterrogate genel yetenek sapmalı mı hesaplanıyo doğru cevap oranına göre mi acaba yanlışlar puanı etkilemediğinden ikincisi gibi geldi
-
@muddei-hususi bu sinavi bilmiyorum ama standart sapmali puan hesabi ile net- dogru bazli hesaplamanin arasinda organik bir bag yok