Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@akalender154 belgede de yazdigi uzere, siyah kursun kalem ve silgiyi biz goturecegiz
-
@justinterrogate saygılar
-
Arkadaşlar pazar günü malum sokağa çıkma kısıtlaması var, bu kısıtlamadan doğrudan muafız değil mi ? Herhangi bir izin almak gerekiyor mu ? Bir de sınav giriş belgesi çıktısından iki oturum olacağı için iki adet mi çıkartmak gerekir ?
-
@yorgunisletmeci benim duyurudan anladığım kadarıyla herhangi bir izne gerek yok ama kendi aracınız ile sınava gidecekseniz 199 üzerinden izin almanız gerekiyor. Sınavda giriş belgelerini toplayabilirler, o sebeple iki giriş belgesi bulundurmak hayrımıza olacaktır diye düşünüyorum.
-
@muannit ben 199 ile görüştüm özel araçla da gitseniz sınav giriş belgeniz yeterli dedi
-
arkadaşlar bu hes kodu belgesini nasıl ve nereden aldınız? edevlette bulamadım da.
-
@grishanemesis e devlet > hes kodu üretme ve listeleme > yeni hes kodu > detay > yazdır/pdf olarak kaydet
-
@platypus bu hayat eve sığar uygulamasindaki kod ve barkodun ekran görüntüsünü cıktı aldım herhangi bir problem olur mu acaba
-
Sınavda telefon yasakmış sınav esnasında emaneten bırakabileceğimiz güvenli bir yer olur mu acaba
-
İnşallah emanetçi olur
-
@tomjoad e devletten alınmalı.hes kodu üret ve listeleme sayfasının çıktısını almak gerek
-
@adımadım evet bilgisayardan girildiğinde çıktı haline geliyor arkadaşlar bence de riske atmamak için çıktı şeklinde alın ve hes kodunun blokeli olup olmadığına da dikkat edin
-
@ferhunde blokeli olması mı gerek.yoksa olmamalı mi
-
-
@adımadım “blokeli değil “ yazması gerek diye düşünüyorum
-
@ferhunde ya aslında ben de bilmiyorum blokeli olması sıkıntı yaratır mı. Osym tarafından blokeli olduğu için öyle yazıyor aslında bir problem yok gibi duruyor. Ama sıkıntı olmasın diye ben yeni hes kodu aldım onu cıkarttırdım.
-
@ferhunde bende blokeli yaziyor
-
bende de blokeli diyordu ne olur ne olmaz diye e-devletten yeni hes kodu aldım, sonrasında aday bilgilerine girip oradan hes kodunu güncelledim.
-
ücret iadesini alan oldu mu ?
-
arkadaşlar sınav oturum süreleri veya soru sayılarıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı değil mi *