Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@ehva tam teşekküllü devlet, üniversite ve özel hastanelerden alınan sağlık kurulu raporu yazıyordu hocam evrak listesinde
-
@enesdgn Bizim zamanımızda sadece devlet hastanesi yazıyordu da hocam ondan sordum, hayırlı olsun
-
istanbulda müsait hastane bulan var mı arkadaşlar
-
@huseyingnsz maaş olayı biraz alengirli aylık ortalama maaşınız 2021 de düşük olacak ama 2022 de guy maaşı ile vmy maaşı arası bir seviyede olacak.
-
@emilsax sözleşme,şartlar gibi şeyler ne zaman belli olacak belgeleri teslim ettiğimizde mi
-
@zyzz küçükçekmece özel doğan hast. Gittim sabah 9.30da işlemler başladı 11.30da işim bitti hocam
-
@burkbayrak belgeleri teslim ettiğinizde sözleşmeyi imzalarken haklarınız belirtilir.
-
Yedek olarak İstanbul için şimdi de beni aradılar arkadaşlar. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı? Henüz mailim gelmedi de hangi belgeleri istiyorlar? Önceden bilirsem süreci hızlandırabilirim en azından.
-
Belgeleri teslim ederken sözleşme de imzalanıyor mu?
-
@fikretsmsk başka yedekten aranan oldu mu
-
@muddei-hususi ben arandım ama ikamet etmediğim bir il için olduğu için kabul etmedim
-
@muddei-hususi beni de aradılar uzmanlık için değil memurluk için düşünmek için zaman istedim. başka aranan var mı maaş şartlar işe başlama hakkında bilgi alan oldu mu?
-
@fikretsmsk sizi memurluk için mi yoksa uzman yardımcılığı için mi aradılar hocam?
-
@arte-0 uzman yardımcılığı için arandım. Yedek olduğumu söylediler. Feragat edenler olmuş sanırım
-
merhaba, şubeye uzman yardımcısı olarak atandım. bugün evrakları teslim ettim. Yaşadığım süreci anlatayım. Uyum temsilcisigeçen salı günü benimle irtibata geçti pazartesi aramış ancak telefonum arızalı olduğu için ulaşamamış. Sağlık raporunu tam teşekküllü özel bir hastaneden aldım 500 tl verdim o biraz koydu ama olsun. Bugün uyum temsilcisine evrakları teslim ettim. Bunun yanında işe giriş sözleşmesi BES sözleşmeleri ve bankaya ait cv doldurdum. Daha sonra personel bilgilendirme formu vardı onu doldurdum. sonra, ilk önce şube müdürüyle tanıştım. Bana bir subede hangi birimler var ne iş yapar onları anlattı. Benim için yer tahsis etmeyeceklerini söyledi. Bir şube bir günde, bir ayda ve bir yılda ne yapar onları öğreneceksin dedi. O yüzden hepsinde belirli sürelerde çalışacaksın dedi. Muhtemelen gişede çalıştıracaklar ilk başta.
ilk olarak eğitim olacağını, pandemiden önce genel müdürlükte olduğunu ancak pandemiden sonra nasıl bir yol izlediklerini bilmiyorum dedi. Normal memur olarak atanan kişi 3 haftalık eğitim için ankaraya yolladılar dedi. -
@huseyingnsz çok teşekkür ederim bilgi için. Eğitim işi sıkıntıymış. Ben başka şehirden İstanbul’a geleceğim. Ev tutma işi falan olacak sonuçta bir de İstanbul’u pek bilmiyorum.
-
Arkadaşlar vbkariyer li mail adresini tam olarak yazabilecek biri var mı?
-
@bom vbkariyer@vakifbank@com.tr
-
@enessert, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@bom vbkariyer@vakifbank@com.tr
vakifbanktan sonraki @ fazla olmuş
-
Arkadaşlar istanbul genel merkezi için ücreti tam olarak bilen var mi? 5100 tl brüte mesken tazminati dahil mi? Dahil değilse 5100 üstüne istanbul icin ne kadar ödeniyor?