TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

KPSS A
    273
    1909
    454479
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      ersntan @abcdefg Son düzenleyen:

arkadaşlar hepinize merhaba size bi sorum olacak muhasebe alanında tezli yüksek lisans yapmaktayım ve alan bilgime çok güveniyorum lisede de muhasebe mezunuyum ve gy sınavında da yüksek alacağıma inanıyorum en son halkbankinden 82 almıştım ama ing hiç yok bu sınava başvurmalıyım başvurrsam neye başvurmalıyım sizden ricam bi akıl verebilirmisinz.

B R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        beirutde @ersntan Son düzenleyen:

@ersntan hocam hepsine başvurun. ek ücret almıyolar çünkü. ingilizce baraj var . halkbank gibi sonradan esnetirler mi muamma.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • G
          Gürkan35 @abcdefg Son düzenleyen:

@abcdefg Anladım hocam bilgileriniz için sağ olun.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            rosebahar06 Yasaklı @ersntan Son düzenleyen:

@ersntan ingilizceye takılmayın en kötü son bir hafta kala biraz kelime bakın. Ya ama sınavda Türkçe yok mu tarih coğrafya bu gibi dersler ? Soru sayisi da belli degil ingilizce kaç soru cıkarki

B V 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              beirutde @rosebahar06 Son düzenleyen:

@rosebahar06 ingilizceye çok takilmayin derken. uzm yardimciligi icin 50 puan baraji var.

EsTerGon Kalesi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • A
                abcdefg @Gürkan35 Son düzenleyen:

@gürkan35 rica ederim hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • EsTerGon Kalesi
                  EsTerGon Kalesi @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde:) Herkes esnetilecek, o yüzden önemi yok düşüncesiyle hareket ediyor gördüğüm kadarıyla.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • B
                    beirutde @EsTerGon Kalesi Son düzenleyen:

@estergon-kalesi evet halkbank öyle bir intiba bıraktı insanlarda.

• V
                      Vader @rosebahar06 Son düzenleyen:

@rosebahar06 2018 yılında yapılan sınava girdim ve 2 soru ile İngilizcede baraj altında kaldım. Mülakata çağrılmadım. İngilizce önemli. Zaten sınav ilanında belirtilmiş baraj puanı 50 diye.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • G
                        Gürkan35 @Vader Son düzenleyen:

@vader İngilizce sorularının değerlendirir mısınız yds gibi mi yoksa daha fazla zor kolay mı?

• E
                          emilsax Hazine ve Maliye Bakanlığı @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde müfettişlikte istenilen barajın geçilmesi şart müfettişlik mülakatları için bilgim yok uzman yard mülakatı için de şahsen benim daha çok kişisel sorularla geçmişti.

Ateşkes antlaşmasının amacı başka bir savaşı başlatmaktır.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • E
                            emilsax Hazine ve Maliye Bakanlığı @abcdefg Son düzenleyen:

@abcdefg pazarlama asistanı diye bir görev yok vakıfbankta özel hastane hangisi olursa olsun %10 ödüyorsunuz.Gm çalışanıyım haftanın 1 kesin yüksek ihtimalle 2 günü mesaiye kalıyorum.

A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • A
                              abcdefg @emilsax Son düzenleyen:

@emilsax olabilir. Ben vakıfbankta çalısmadım. Baska bir kamu bankasında çalıştım orada o şekildeydi sağlık şartları.

• A
                                abcdefg @emilsax Son düzenleyen:

@emilsax görev ve unvanla ilgili de çalıştığım kurumdaki durumu anlattım.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • E
                                  ersntan @abcdefg Son düzenleyen:

Arkadaşlar ozamn genel yetenekten ve alanda. Barajı geçsek bile ing olmadığı için çağırmıyacaklar yani bumu

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • E
                                    emilsax Hazine ve Maliye Bakanlığı @ersntan Son düzenleyen:

@ersntan uzman yardımcılığında ingilizce kıstası yok.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • P
                                      platypus Hazine ve Maliye Bakanlığı @emilsax Son düzenleyen: platypus

@emilsax nasıl yok 50 baraj ingilizce
                                      "Uzman Yardımcılığı İçin Başarı Kriterleri:
                                      İstihdam edilecek Uzman Yardımcılarının görev yerinin İstanbul olması planlanmaktadır.
                                      (i) Sınav başvuru aşamasında tüm pozisyonlar seçeneğini işaretleyen adaylardan “Müfettiş
                                      Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” kontenjanına giremeyen adaylar ile
                                      (ii) Sınav başvuru aşamasında “Uzman Yardımcısı” seçeneğini tercih eden adaylar içerisinden,
                                      Baraj 1: Yabancı dil puanı 50’nin altında olan adaylar başarısız sayılacak,
                                      Baraj 2: Yabancı dil hariç genel sınav puan ortalaması 50’nin altında olan adaylar başarısız sayılacak,
                                      **Baraj-1 ve Baraj-2’**yi geçen adaylar, “Uzman Yardımcılığı” aday havuzuna alınacaktır"

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • U
                                        uyeb TCMB Son düzenleyen:

Daha önce sınava giren arkadaşlar eğer hatırlıyorlarsa, hukukta belirtilen konu başlıklarından ağırlıklı olarak hangileri ile karşılaşmışlardı sorularda?

• B
                                          bernaa @makinecii.biz Son düzenleyen:

@makinecii-biz teşekkürler cevap için

• M
                                            mp Son düzenleyen:

Baraj 1: Yabancı dil puanı 50’nin altında olan adaylar başarısız sayılacak
                                            bunu süs için yazmışlar sanırım 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 95
                                            • 96
                                            • 13 / 96