Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ben sadece mikro makro baktım bir de tuik ve sbb sitesinden bir kaç PDF okudum. Toplamda 100 soru ise burdan 60 soru soracaklar demektir ama bana çok fazla geliyor soru sayısı. 5li de yok diye düşündük inşallah yanılmayız
-
@hakimehanımm mülakata bölüm bölüm mu kalınacak
-
@zenginmemur sanırım öyle olacak kamudan 3 kişi alacaklar 9 kişi mülakata kalacak diğer bölümlerde o şekilde
-
@hakimehanımm nasıl 5 li yok Alllah Allah yanlis mi baktım ya ben iktisat icin gircem para banka uluslararasi iktisat kalkinma buyume yazıyordu ayni zamanda mikro iktisat makro iktisat var sadece turkiye ekonomisi yok
-
@samettin son 5’li var arkadaşlar
-
@samettin ben kamu yönetiminden gireceğim genel ekonomi kısmından bahsediyorum
-
Arkadaşlar ekonomik verileri ezberleyen var mı?
-
@gizem33 bu genel ekonomi başlığı için konuşuyorsunuz değil mi ilanda o kadar ayrıntı yok sadece herkesin kendi bölümünden sorumlu olduğu konular var genel ekonomi olayı çok muallak kaldı kafalarda bakanlığı arasak bu konuda bilgi verirler mi ki
-
@primocarnera yok hocam iktisat bölümü için demiştim ben,genel ekonomi kısmını bende çok bilmiyorum.Zaten pek bir zamanda yok o kısım muallak malesef.
-
Arkadaşlar adres ankara sosyal bilimler üniversitesi I blok eski defterdarlık binası diyor ankara disindan gelecegim farkli yerde mi bina bilen var mi?
-
Haci bayram cami çarşı girişinin yanındaki bina öyle aratirsaniz bulabilirsiniz
-
@dursundursun hocam bu eski valilik binası peki ?
-
@dursundursun teşekkür ederim
-
@tomjoad yanlış hatırlamıyorsam orası Türkiye İs Bankasi bağımsızlık müzesinin hemen arkasi
-
V blok eski valilik binası olarak yazmışlar. Haritada bulamıyorum neresi olduğunu bilen yazabilir mi?
-
@misiko ulusta Atatürk heykelinin sağ tarafındaki yerde olması lazım.
-
Arkadaşlar sınavda yanlış doğruyu götürecek mi?
-
Belirtilmemiş ama muhtemelen götürmez. Sınavda öğreneceğiz artık
-
Ne tip soru gelecek, kaç soru olacak, yanlış doğru götürecek mi hiçbirini bilmeden giriyoruz sınava
-
Kik sınavını da burası yapmıştı umarım o sınav gibi saçma bir sınav yapmazlar bu sefer