Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
@platypus Kaç ay sürüyor hocam? Ne zaman başvuru yaptığımı da unuttum.
-
@blueberry geçen alımda yanlış hatırlamıyorsam 6 ay sürmüştü.
-
@platypus Bayağı uzunmuş hocam. :man-facepalming: Sağolun.
-
açıklandı ama giremiyorum
-
89'la kapatmış
-
Yine gitmeyenler olacak. Arada açıklanan sınavlar oldu yazık.
-
ben anlamadım bu mülakat mı
-
yine başka bahara
-
@80üstamadnnmsz tam net bi bilgi neden yok tercihlerim kısmında isim soyisim tarih yazmış ama durum pasif yazıyor 93,5la başvurmuşturm 5 nisanda yapılacak olan mülakat mı yani
-
A grubu bitmis gercekten ya hangi ilan olursa olsun diger tüm fakulteler 75 80 bandinda kapatiyor a grubu kadrolar direk 89 90 91 +
-
@sokrates12 Mükerrer başvurular olması çok kötü. Atananlar da başvurmuş oluyor.
-
@80üstamadnnmsz hocam benim de aynı görünüyor tercihlerime tıkladığımda aktif görünüyor belgeye tıkladığımda bilgilerim ve tarih saat yer bilgileri yazıyor ama pasif de yazıyor. galiba hak kazandık çünkü taban puanları açıklamışlar ona güveniyorum ben de. daha açık olabilirlerdi sanki
-
@leventdespoir bildiğin msb üni sonucu gibi olmuş. arıyorum bakanlığı hep meşgul. mülakata hazırlanmaya başlamalıyız o halde . Benim 5 nisanda hocam sizde ne görünüyor
-
@leventdespoir ilanın pasif oldupunu yazıyor hocam. Başvuru tarihleri geçtiği için
-
@80üstamadnnmsz benim de 5 nisan hocam
-
Arkadaşlar ben tarih bölümünden başvurmuştum uzman yardımcılığı için nasıl bir mülakat oluyor bir fikri olan var mı?
-
Duy,MGK ve MSB sıkıştı tarihler
-
Silahlı kuvvetler (ui) 80,12 ile kapatmış. Var mı başka o pozisyona başvuran?
-
Arkadaşlar sizce hangi derslere çalışmak gerekiyor? Bölüm bazlı anayasa ve kendi kurum mevzuatına mı bakmak gerekir?
-
Benim de 6 Nisan. Direkt mülakat galiba. Acaba sonraki süreç hızlı mı işliyor, burada uzman yardımcısı olanlar memnun mu var mı bilgisi olan?