Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar şehir dışından gelecekler için emanet bırakılacak bir alan var mı?
-
Arkadaşlar şehir dışından gelecekler için emanet bırakılacak bir alan var mı?
-
@aybs7 hocam içeriye çantayla girebilirsiniz. ben yanımda telefon getirmemiştim ancak getiren arkadaşlar nizamiyeye bırakıp öyle girmişler. mülakat sıranızı beklerken beklediğiniz salonda eşyalarınızı koyabileceğiniz kadar yer var. mülakat salonunun hemen dışında da vestiyer var girmeden önce eşyalarınızı koyuyorsunuz çıktığınızda da oradan alıp çıkıyorsunuz.
-
memurluğu açıklamayı unuttular galiba
-
Çok teşekkürler hocam
-
@carpe-vita uluslararası ilişkiler hocam sabah gittik belli bir plan yoktu. Orda bölüm bazlı gruplar oluşturup çağırıyolar. Uzun bir süre bekleyebilirsiniz. Bir kart çekiyorsunuz sorular o kartta yazıyor ayrıca komisyon da size soru sorabiliyor.
-
@80üstamadnnmsz Teşekkürler
-
Sabah 8de mülakat yerinde hazırdım ve saat 15.00 civarı sıra bana geldi arkadaşlar, hala da bekleyenler vardı, uzun süre beklemeye hazır olun
-
@gugukkusu1 Bekleme esnasında sigara, öğle yemeği vs. olayı nasıl oluyor acaba?
-
Beklerken öğle arasına denk gelirse yemekhaneden cüzi ücretler karşılığı yemek yiyorsunuz. Sigara çay kahve içebileceğiniz alanlar da Mevcut. Ancak MSB olmasına rağmen plansız bir şekilde ilerliyor sürec, saab saat 7 de gelen arkadaş 17.05 te mülakata girdi muhtemelen, ilk gün mülakatları saat 19.00 a kadar sürmüştür
-
@rmznsymn Yanıtınız için çok teşekkür ederim. O kadar sürede ne yapılır, zaman nasıl geçer bilmiyorum açıkçası
-
güvenlik sor. ve arşiv araştırması kabul edilmiş hayırlı olsun
-
Memurluk açıklandı bekleyen arkadaşlar için.
-
@mirakar hocam göremedim link atabilir misiniz
-
@papatyaçayı hocam grupta açıklandı 85 ile kapattı dediler teşegram grubunda ama ben de şuan göremedim. Erken söylediğim için özür dilerim.
-
estağfurullah hocam ne özrü, ben acaba yanlış yere mi bakıyom diye tereddüt ettim zaten 85 ile kapattıysa beniki olmamış demektir
-
@papatyaçayı neyse hocam ben yazdım ama tam tersi olur inşallah genelde dediklerim çıkmaz inşallah nispeten düşük kapatır da gireriz
-
mülakatlar nasıl geçiyor arkadaşlar
-
Mülakata giden arkadaşlar ne sordular acaba bizi de bilgilendirir misiniz
-
@happy-0 bitti mulakatlar