AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Kurumdan hiç haber yok mu? İlan verip ortadan kayboldular, bu nasıl bir çalışma stilidir ya?
-
Aile ve Çalışma bakanlıklarının yeniden ayrılması gündemde mi? O bekleniyor olabilir mi?
-
Sayı fazla yönetmelikte eğer belirtmiyor ise E veya D seviye istermi acaba YDS
-
@willsmithh hocam mesela milli savunma bakanlığı uzman yardımcılığı yönetmeliğinde yds şartı yazıyor ki alım yapıldığında istenmişti yds puanı lakin AÇSHB uzman yardımcılığı giriş sınavı başvurusu yönetmeliğinde yds yok sadece yaş şartı kpss ve mezun olunan bölüm var inşallah tez zamanda ilan gelir de kafamizda ki soru işaretleri kalkar
-
Genelde YDS muhabbeti dönmüş başlıkta ben o yüzden yönetmelikde var diye düşündüm teşekkürler inş YDS olmaz herkes yararlanır
-
Bakanlığın internet sitesinde Bakanımıza Ulaşın diye bir bölüm var ve böyle ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr bir e posta adresi paylaşılmış. Faydası olur mu bilmiyorum ama ben mail attım. Sizin de atmanız belki fayda verebilir
-
@willsmithh Hocam yds olur olmaz muhabbeti çok döndü.Bir önceki ilan yds istemiş herhalde.
-
P3 puan türü ile mi çıkacak?
-
ilan ne zaman gelecek bilgisi olan var mı
-
@zenginmemur yalnızca p3 çok saçma olur. Orta bir yol bulunmalı, çalışma kısmı ve aile kısmı var, birden fazla puan türü konulabilir.
-
Hocam önceki ilan p3 ile almamış mı?
-
Merhaba dostlar.
Bu alımın bölüm bazlı duyurulması hasebiyle tek bir puan türü ile yapılmasını beklemiyorum. Alım her bölüm için belirlenecek ayrı puan türleri ile yapılacaktır. Kaldı ki duyumum da bu yönde. Ayrıca bazı alanlara YDS uygulanmasının düşünüldüğü de kulağıma gelen şeyler arasında.
P3 ile alım yapılan Aile Bakanlığı Uzman Yardımcılığı idi. Çalışma Uzman Yardımcılığı YDS ağırlıklı puan türleri ile alım yapıyordu. Bu yüzden bunun karması bir ilan oluşması noktasında da beklentim yüksek duyduklarımla beraber. -
@paretowilfredo Üstad bazı bölümler YDS li bazıları YDS siz mi olacak ?
-
@paretowilfredo alımın ne zaman geleceğine ilişkin bir bilginiz var mı hocam ?
-
@ilhannn00 Duyduğum bu şekilde dostum. En azından temel fikir bu. Ama netleşti mi bilmiyorum.
-
@mrttrm Dostum Bakanlıkta ve bağlı/ilgili kuruluşlarında 1 saat sonrasına dair öngörüde bulunabileni Kıdemlı Kahin olarak istihdam ederler, makam odası açarlar.
-
@paretowilfredo haklısınız. Teşekkürle yinede.
-
Arkadaşlar merhaba, bakanlık personel dairesini arayan oldu mu hiç ? Aradan zaman geçmesini bekliyorum. Tekrar arayacağım.
-
Bakanlıkta çalışan biriyle görüştüm
Aile Bakanlığı 2021 yılında Uzman yardımcılı alımı yapacak 2019/2020 KPSS puanına göre.Müracatlar bir aya kadar açılacak.Bakanlığın sitesini takip edin,
Böyle söyledi. -
YDS şartı da varmış bu arada.