AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Bölüm bazlı ilan, puan türleri ve yds henüz sitede yok. Hayırlı olsun.
-
Yine mi YDS yine mi keder
-
@babanınoglukemal yökdil de kabul edilir umarım.
Veya topluca yds şartı kaldırılır
-
@thomashobbes-0 ketçap mayonez turşuda olsun mu hocam
-
iibfliler değil de sosyal hizmetler uzmanları çok dominant ve twitterda adamlar 300 spartalı gibi her ilan sayfasını istila ediyorlar ama işte yds fukarası çoğu
-
Yds’yi kaç yıllık ister acaba? Bir de kaç katı çağırılacak? O da önemli.
-
İlan ilanını da ilk defa gördüm.
-
Sonunda acshb bi ilana cikti sgk da yakindir o zaman
-
Bu bakanlık birleşme sonucu yeni uzman yardımcılığı yönetmeliği yapmadı galiba. Hiç bir yerde göremedim. Ondan mı ilanda hiç bir şey belli değil yoksa pandemiden dolayı mı anlayamadım.
-
Abi her ilanda Yds ağlaması oluyo kardeşim yıllardır İngilizce çok önemli diye bas bas bağırılıyo İİBF okuyosun mezunun çok rekabetin yoğun olduğunu biliyosun oturup niye ingilizce öğrenmiyosun
-
Arkadaşlar, istatistik/ekonometri alanı için P12 ya da P13 mü isterler, yoksa sadece P13'ü mü kabul ederler? Bir bilgisi olan var mı?
-
Devlet büyüklerimiz bu kuruma artık müdahale etmeli bürokrasinin bu kadar hantallaştığı her şeyin bu kadar yavaş işlediği vurdumduymaz başka bi kurum yok burda boşuna kavga ediyoruz YDS olsun olmasın diye göreve başlama süresi en az 1 yıl 31 Aralık 2021 olur bu başlık hala açık olur
-
@muddei-hususi 2 3 kişi üst üste arasak kaldırırlar
-
-
@thomashobbes-0 kabul mercii ben değilim hocam
-
İngilizcem yok.yıllardır çalışayım diyorum ve bir türlü başlayamadım. Birçok yüksek puanım da bu yüzden gitti. O nedenle bu sene KPSS'ye girmeyeceğim. YDS olmadan KPSS artık pek bir anlam ifade etmiyor. Puanı olan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.
-
@vasathane
benim ing var ama basvuramicam galiba 2017 de iibf yi p3 le 80 isteyerek almislar diger bolumler 75..yine oyle yaparlarsa cok sacma bisey yapmis olurlar o sene alim 15 iken bu sene 100 e yakin iibf var.ztn iibf de herkes alana calisiyo gidip istatistiki p12 ile alip bizi p3 le almalari buyuk sacmalik olur -
Benim kanaatime göre tüm alımlar için yds istenmeyecek belirli alanlar için istenir
-
Arkadaşlar bakın ne zaman böyle ilanlar gelse YDS varsa ilan da. Böyle şey mi olur? Kaldırmaları lazım yds yi gibi muhabbetler artık baydı. YDS puanın yoksa kimse kusura bakmasın ama o senin sorunun oluyor. Sen de çalış, sen de puanını al eline. İlanları bekle daha çok ilanlara katılma şansın olsun. Ayrıca sırf bölüm, sınav için bile değil, kendini geliştirmek adına Küreselleşen Dünya'da anadilin dışında İngilizce bilmek önemli. Hatta İngilizce bile yetmeyebiliyor. Belki yarın bir gün İngilizce veyahut kullanmak zorunda kalacağın başka bir dil gerektiren bir ortam olur.
-
@sagropa helalll ağzına sağlık ben en çok 93 le YDS yüzünden liste dışıyız yazanlara gülüyorum YDS olup 90 üstü olan kimse yok çünkü memlekette