Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar 50 soru var iibf işaretli 28 29 konu var nasıl olacak acaba her konudan ortalama 2 soru mu gelicek fikri olan var mı?(ücret çok uçuk olmuş insanlar zaten issiz ve başka mülakatlar içinde Ankara'ya gidip geliyorlar yazıktır günahtır )
-
88 ile olmamış benimde ama bu ücretle zaten feragat ederdim her şerde bir hayır varmış 380 nedir ya
-
50 soru olması garip olmuş. Çeko mu çalışalım kamu mu bakalım anayasayı mı okuyalım. İlginç gerçekten.
-
Nereden bakılıyor
-
-
@paretowilfredo liste yok mu üstad. Göremedim
-
88 ile olmadı. Allah sonumuzu hayreylesin. Başka bir şey demek gelmiyor içimden.
-
89.56 ile gecmis olsun, nasipte yoğumuşsss. Kazananlara sınavda başarılar.
-
89.73 ile olmadı. Sınav ücretini gördükten sonra üzülmedim... Sağlık olsunnn
-
380 TL nedir ya sınav konuları da çok geniş sadece 50 soru olacakmış. Acaba gy ve alan mı toplam 50 soru
-
Bu sınav ücretini verip, sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Feragat varsa bana nasıl yapacağıma ilişkin mesaj atabilirsiniz. Keşke baştan söyleselerdi başvurmazdık.
-
Bu sınava sadece Ankarada olanlar girer
-
Ücret iadesi oluyor mu fiyattan dolayı şoku atlatamadım da şayet kazanamaz isek
-
@tomjoad ücret iadesi yok sınavı ankara üniversitesi bir birimi olan ankusem yapıyor, oraya devrettikleri için sınav ücretleri bu şekilde.
-
Soru başı 8 lira
-
@yakup-cemil, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@paretowilfredo liste yok mu üstad. Göremedim
"03 Mart 2021 (Saat 09.00) - 10 Mart 2021 (Saat 17.00) tarihleri arasında yazılı sınav için aday.ankara.edu.tr adresi üzerinden ayrıca başvuru yapacaklardır."
Sınava başvuru yapanları yayımlayacaklar dostum sanırım. İstemeyen başvuru yapmayıp, girmeyebilecek.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim üstad. Şimdi baktım e devlet üzerinden bakılıyor. Ama bilgisayar üzerinden girilmesi lazım. Ne garip bir bakanlık az daha HMB'yi sollayacak.
-
Sınava başvurabilmek için yaptığımız başvuru kabul edilmiş daha ne ilginçlikler göreceğiz acaba... 380 TL sınav ücreti var ve anladığım kadarıyla kalem silgi de vermiyolar. Bu neyin masrafı acaba...
-
Bu süreçte şimdiye kadar gördüğüm en mantıklı ilan ticaret denetmen yardımcılığı ilanı sanırım. Daha ilk başvuru sırasında 100 lirayı koydu önümüze herkes ona göre planını yaptı. Listeye giremeyene de parasını geri verecekler. Bu sayede boş yere başvuru yapacak gayrıciddi insanlara da fırsat verilmemiş oldu.
-
Sınav ücretine itiraz etmeliyiz, KPSS’den 90 ve üzeri almamız yetmiyor üstüne 380 TL gibi bir para istiyorlar gerçekten saçmalık, resmen soygunculuk