Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Hocam valla cimerden hiçbir şey çıkmıyor ama yine de yazdım. Diğer arkadaşın dediği gibi bakana ya da daha ulaşabileceğimiz bir bakanlık görevlisine twiitterdan mı yazsak
-
@happy-0 fox habere versek bu durumu haber yaparlar mı
-
iyi ki basvurmamisim
Gelirdi siralama
Ama resmen onlarca maddi imkansizliklarla bogusan bu insanlara bu fahis fiyat resmen dalga gecmek -
@nurkse06 yapmaları gerekir. Bu nedir ya diğer bölümler sadece gy gk ile atanırken alandan 3 oturum sınava giriyoruz yetmiyor bide kurumun yazılı sınavı var. Hadi var diyelim bari sınav sonuçlarını aylarca açıklamamazlık yapmasınlar ve bu kadar yüksek ücret istemesinler
-
Kpss'ye başvurma ücretlerini , kurum sınavlarına basvurma ücretlerini , şehir dışından gelip konaklama yol ücretlerini, kpss kursu ücretlerini toplayıp sayısal loto gibi her birimize yillık dağıtsak kendi kendimize daha fazla istihdam sağlamış oluruz. Allah bildigi gibi yapsın.
-
Matbu bir CİMER başvurusu olması için başvuru yapan arkadaşlar yazdıkları dilekçeyi buraya yazabilir mi
-
@nurkse06 ben de birazdan başvuru yapacağım. 380 nedir ya
-
@yakup-cemil kpss yetmiyor, kurum sınavı o da yetmiyor, mülakat ve bunların üzerine dalga geçer gibi astronomik bir ücret isteniyor. Bizi insan yerine koymuyorlar resmen yıllarımızı veriyoruz bir çok şeyden feragat ediyoruz yetmiyor yine de.
-
@nurkse06 Döngü hep aynı kpss+ kurum sınavı+ mülakat, sonra yine Kpss +kurum sınavı... son zamanlarda da 7 8 ay süren bekleme süreleri cıktı ve kurumlar hantallaştı.
-
@yakup-cemil Süreçler böyle olduğu sürece zaten yds'si olmayan adam 90 altı sınav görmesi çok zor bir kaç sınav dışında, bu mağduriyetlerin giderilmesi için genel bir çözüm bulmalı. Özellikle mülakat sorunu çözülmeli, kpssden derece yap, kurum sınavını geç ama mülakatta yeterli bulunamadığınız için elendiniz denilmesi saçmalıktan öte değildir. Mülakat değerlendirilmesine kpss puanı ve kurum sınavı puanınında ortalaması katılmalı veya buna benzer çözüm bulunmalı.
-
Cimere başvuru yapan varsa hepimiz aynı metni gönderebiliriz.
-
ben de yaptım cimere başvuru gönderdim
-
@rmznsymn Gençlik Spor Bakanlığı'nın 31.12.2020 günü kendi sitesinde yayımlanan Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavına ilişkin sonuçlar 22.02.2021 tarihinde yayımlanmıştır. Ancak yeni tarihli yapılan açıklamada ilgili sınava katılım için 380 TL gibi çok yüksek bir sınav ücreti belirlenmiştir. Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu şartlar göz önünde dururken, söz konusu bakanlığın bu derece fahiş bir ücret talep etmesi biz İİBF mezunlarını son derece üzmüş ve şaşkınlığa düşürmüştür. Bizler bu ülkenin yönetici ve idareci kadrolarında yer alabilmek için okullar okumuş ve KPSS'den bir çoğumuz azımsanmayacak derecede puanlar almış ve atanamadıkça her sene sınava tekrar girip aynı puanları tekrar alabilmek için çok çalışıyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz sıkntılı Covid-19 pandemi nedeniyle hem ilanların azalmış olması ve daha önceden gelen ilanların da ertelenmesi sebebiyle zaten düş kırıklığı içinde iken; GSB'nın yazılı sınavına katılabilmek için 380 TL gibi bir ücret istemesi, birçoğu işsiz olan ve bir kısmı da henüz istediği mesleğe atanamamış İİBF ailesi olarak, bizleri derin bir umutsuzluğu ve bilinmezliğe doğru sürüklemektedir. İlgili bakanlığın bu kararından dönmesi bir nebze olsun geleceğe umutla bakabilmek için bizlere yeterli kıvılcımı sağlayacaktır. Bilgilerinize arz ederim.
-
@rmznsymn böyle bişey yazdım ben
-
@rmznsymn Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ben Bakanlığı aradım. İlanda herhangi bir ücretten bahsedilmediğini ama şimdi afaki bir ücret istediklerini söyledim. Cevap olarak verdikleri şeyleri buraya yazıyorum. "Biz ön ilanda sınavın başka bir kuruma yaptırılabileceğini belirtmiştik. Takdir edersiniz ki o kurum da sınavı ücret karşılığı yapıyor."
Tabii ben bunun karşılığında 380 lira çok uçuk Ticaret Bakanlığı 100 liraya yapıyor ve kazanamayanlara geri veriyor öyle bir durum da yok burada dedim. "Sınav maliyetini tamamen ankara Üniversitesi belirliyor biz müdahale etmiyoruz, eğer bir şikayetiniz varsa onlara iletin" şeklinde cevap aldım. Takdir sizin. -
Ben de Cimere şu şekilde yazdım:
Gençlik Spor Bakanlığı'nın 31.12.2020 günü kendi sitesinde yayımlanan Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavına ilişkin sonuçlar 22.02.2021 tarihinde yayımlanmıştır. İlanda yazılı sınava ilişkin herhangi bir ücret belirtilmemesine rağmen yazılı sınava hak kazananların açıklandığı liste ile birlikte ilgili sınava katılım için 380 TL gibi çok yüksek bir sınav ücreti belirlenmiştir. İş bulma gayretiyle çeşitli kurumların yazılı ve sözlü sınavlarına girdiğimiz bu dönemde sınava hazırlık sürecinde gerek maddi gerekse manevi olarak yıpranmamızın yanı sıra kamu kurumlarının kendi sınavları için 380 tl gibi fahiş bir ücret koyması bizi oldukça kaygıya sürüklemiştir. İlgili bakanlığın bu kararından dönerek sınavın ücretsiz yapılmasını, mümkün değil ise daha makul bir sınav ücreti belirlenmesini talep ediyorum. Biz KPSS puanımız itibariyle alanımızda gerekli sıralamaya girerek hak kazandığımız bu sınavdan fahiş ücret sebebiyle feragat etmek istemiyoruz. Gereğini arz ve talep ederim. -
Değerli Yetkili,
Gençlik ve Spor Bakanlığının, 31.12.2020 tarihli Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı ilanına ilişkin aday liste sonuçları ve sınava başvuru bilgileri, 22.02.2021 tarihinde Bakanlığın web sayfasında ilan edilmiştir. 27 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan yarışma sınavına girmeye hak kazanan adaylardan biriyim. Sınav ücretinin 380 TL olması nedeniyle sınava katılamayacağımı üzülerek belirtmek isterim. Aktif olarak çeşitli kamu kurum ve kuruluşların iş ilanlarına başvuru yapmaktayım. Daha önce yarışma sınavına katıldığım kurumların başvuru koşullarında sınav ücreti ya hiç istenmemiş ya da çok cüzi miktarlar talep edilmiştir. Kurumlara iş başvuruları sınav ve mülakattan oluşan iki aşamadan oluşması nedeniyle işe giriş sürecinin özellikle Ankara dışından gelen adaylar için, konaklama, ulaşım ve diğer gündelik giderler göz önüne alındığında ciddi bir külfete neden olması kaçınılmazdır. Bu nedenle sınav ve mülakatlara maddi nedenlerle katılamayan birçok aday mevcuttur. Aynı durumun Gençlik ve Spor Bakanlığı yarışma sınavı için de gerçekleşmemesi için bu ücretin kaldırılmasını veya aktif olarak iş arayan adayların ödeme güçleri göz önüne alınarak belirlenmesi hususunda gereğini saygılarımla arz ederim. -
@mantıkuttayyr şikayetleri gençik ve spora yapın, ankara üniye yapmayan her ne kadar memur öyle demiş olsada. bide bu cimer dilekçe ve şikayetleri direk ilgili birime gider cevaplanması için. yani çok fazla etkisi olacağını zannetmiyorum. yine de çoğunluk talebi belki bir şeyleri değiştirir.
-
Sınavın saat 14.00de olması BTK ile çakışmasını engeller mi