Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@qalimer0 o halde cok rahat yetişiriz hocam
-
ikisine de girecek arkadaşlarla anlaşıp btk dan çıkınca 3 er 4 er kişilik gruplarla taksiyle gidelim . iki sınav yeri arasındaki mesafa 14 km yaklaşık 60-70 tl tutar . böylelikle daha da fazla masrafa gerek kalmaz
-
@merveogutcu aynen hocam inşallah
-
Mantıklı geldi zaten sınav ücretini yatıran yiğitlere taksi parası pek işlemez
-
@kartalyürekli aynen hocam dediğiniz gibi yapmak çok mantıklı
-
Geçen sene alan sınavının kaç puanla kapattığını biliyor muyuz? Malum en az 70 almamız lazım ve herkes için alan dışı bir sürü konu var. 70 alan mülakata kalabildiyse yine iyi
-
@siyaset-bilimci en son alımda 74 puanda kapatmıştı sanıyorum. Lakin puan türleri ve sınav içeriği farklı idi. Bu sene bayağı bir konu var ve puan türlerinde de farklılık mevcut. Bu sınavdan 70 alıp 40 kişinin içinde olacak kaç kişi çıkar bilemiyorum açıkçası. Mülakat kotası dolmayabilirde. Yani sınavın 70 de barajda kapatma ihtimali bence bir önceki alıma gore daha mümkün gibi görünüyor.
-
@lion şahsım adına konuşacak olursam ki görünene göre çoğumuz için aynı şey geçerli, sınava 80 üzerinden falan girip 70 almaya çalışacağız
-
@siyaset-bilimci yani kardeşim benim gördüğüm kadarı ile konular malum. Hani her soru 2 puan standart sapma yok vs. Dolayısı ile 50 sorudan 30 tanesini hadi bildin yaptın geri kalan 20 sorudan ise artık iki şık arasında kalmalar veya bu budur ya şunuda salliyacam artık yapacak birşey yok minvalinde bir gidişat akabinde tutan eden nekadar olursa mülakat sinirinini geçme. Olay buna dönecek gibi.
-
Konu Soru dağılımı nasıl olacak acaba soru sayısına göre birer soru gelecek gibi...
-
arkadaşlar 380 tl istiyor sınav için gercekten yatıracak mısınız
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar. Başlık çok sessiz. Derinden gidiyor sanırım.
-
Başvurular ne zamandı dostlar
-
@yakup-cemil bugun basliyor
-
@lion çok konu var mecbur hepsinden biraz biraz çalışıyoruz nasipte varsa olur bir şeyler
-
@lion nasıl yetisecek bilemiyorum? Kamu yönetimi dersleri için kaynak öneriniz var mı?
-
@asimetri Ahmet nohutçu kamu yönetimi kitabı iyi ama 1200 sayfa siyaset bilimi ve yönetim bilimiyle ilgi konuları bence internetten notlara bakın sınava az kalmış çok detaylı sormazlar genel hatlarıyla bilmek yeterli
-
Ücreti yatıran var mı arkadaşlar? Bu saatten sonra sanıyorum bir düzenleme olmaz tutar konusunda.
-
Kardeşim bende nohutcu var ama çok kalın bir kitap konular çok yoğun. 2 ayda bitmez bitireyim desen. Azar azar bakacağız artık. Bu bilgisayar konusunda elinde not olan var mı arkadaşlar bu arada. Benim tahminim ilk bölümden 15 sorudan 5 Türkçe 5 tarih 3 anayasa 1 657 1 tanede bilgisayar gelecek gibi.
-
Arkadaşlar bu mevzuat kısmı ayrıntılı gelir mi sizce ayrıntıya girilse işimiz zor