Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Ben kılpayı listedeyim ama listede baya atanan kişi var kurumu arayıp da başvuru iptali yapmak çok mu zordu ya da önemsemediniz sanırım. Rahat 20 kişi gelmez sınava yazık gerçekten.
-
@hakimehanımm siz de p33ten mi başvuru yaptınız hocam
-
@yakup-cemil evet p33
-
Arkadaşlar mühendislik alanında daha önce hiç klasik sınava girmedim. Bilgisi tahmini olan belki yazar. Asbusem sınavları nasıl oluyor? Örneğin hesap makinesi vs götürülecek mi?
-
SINAV NİYE PERŞEMBE GÜNÜ
-
@miyopkeynes Bu doğru bir soru. Ben de düşündüm ve bir yanlışlik olmadıysa şayet ki olması da beklenmez normalde. Umarım sınav günü öğreniriz gerekçesini
-
Arkadaşlar sınav soruları hakkında bilgisi olan var mı sorular seçmeli tarzında mı acaba bilenler var mı
-
Sınav klasik hocam. Ben muhasebe seçtim acaba sorular monografi tarzı mı olur.
-
@michels27 sormak istediğim şu diyelim hukukta 6 soru var 4 ü mü seçiliyor seçmeli tarzında mı
-
@muzgor 5 yıl önce de yapmışlar aynı sınavı dediğiniz gibi seçmeli olmuş şunları sormuşlar
Kamu Hukuku1)asagidaki kavramlardan 4tanesini aciklayiniz
İdari vesayet-tam yargi davasi-idari merci tecavuzu-tekerrur-yetki gaspi
(3-4 kavram daha vardi)
Asagidaki sorulardan 2 tanesi secilecek
2)Mahalli idarelerle hizmetsel kurumlari karsilastiriniz
3)1982anayasasina gore temel hak ve ozgurlerin kisitlanmasini anlatiniz
- Siyasi partilere hazine yardimi verilmesinin sartlari nelerdir
-
@michels27 bunlar bütün sorular değil mi hocam eksik falan yok kavramdakiler haricinde
-
@muzgor Yıllar önce foruma atılanı attım. Eksiktir fazladır bilmiyorum
-
Arkadaşlar sınav süresi ve oturumlar nasıl oluyor bu konuda bilgisi olan var mi ? Ara oluyor mu
-
Giriş belgesine ulaşım açılmış yalnız ulaşamıyorum. Ulaşabilen var mı ?
-
@blcmert kendi sitesinde mi? Göremedim
-
Ankara sosyal bilimler Üniversitesi sürekli eğitim merkezi sayfasında ben aldim bugün
-
@dursundursun teşekkür ederim. İndirdim belgemi.
-
Arkadaşlar hesap makinesi koşullarını su linkteki sağlıyor mu mesela sizce? Her alanda yoktur belki ama benim sınava gireceğim alanda sınav belgesinde exe, store, run olmasın denmiş makinede. Ne işe yaradığını bilmediğim STO tuşu acaba store mu bu model ve bir iki üstü en temel makineler ama sormak istedim.
https:/ /www. hepsiburada .com/casio-hesap-makinesi-bilimsel-fx-82ms-88300-p-HBV0000193YNJ?magaza=filonline
-
@ktstmuh kendime cevap vereyim. Asbüsem sitesinde kullanılabilecek örnekleri göstermişler; ancak tam anlayamadım. Bunlardan Sin cos üslü hesabı da yapan bildiğiniz bir örnek varsa buraya yazar mısınız
-
Arkadaşlar mühendislik alanında nasıl soru çıkabilir? Elektrik-elektronikçilerle bilgisayarcılar aynı sınava girecek. Alandan soru sorulacak da acaba ortak derslerden mi soracaklar. Yazılım bilgisi falan sorabilirler mi?