KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
-
arkadaşlar kolay gelsin kamu yönetimi için 657 kamu yönetimi konu anlatımlı kitap iyimidir başka tavsiye verebilecek olan varmı?
-
@paretowilfredo KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs. içinde söyledi:
@matador Kardeşim kastettiğin şey sadece denemelerde gerçekleşebilir. Onun dışında soru sayıları değişmiş olsa da konu içerikleri değişmedi. Aynı konular var yine derslerde. O yüzden kitaplarda bir sorun olmaz sadece hukuklarda çok fazla değişim olacağından onlarda eksiklik hissedebilirsiniz.
tamam sağolun
-
Hukuk bilgisiyle 20 net zorlanır bence ayrıca vakit ayırmaya gerek yok tabi takdir sizin 657 öneriliyor genelde @azziizz
-
Dostlar sizce anayasa degisikligi kpssde cikar mi? Çok muallakta bırakan bir tarih:/
-
arkadaşlar ben uluslararası mezunuyum onun yanında kamu yönetimi çeko falan mı çözmeliyim yoksa işletme maliye muhasebe mi ? yardım lütfen
-
@kismetnasip Muallakta bırakan bir tarih değil aslında arada 1 aydan fazla süre oluyor. Sorulabilir hatta sorulması çok güçlü bir ihtimaldir.
-
@paca08 hocam bende sizin gibi dusunuyordum ama bazilari cikmaz filan diyince soru isareti olusmustu. Tesekkurler cevap icin,çalışalım bakalım:)
-
arkadaslar merhaba bende ıdarı hakımlıkten sonra kpssye donus yapanlardanım.ancak bazı sebeplerden dolayı calısmam bu zamana kaldı. sıkı bır calısmaya baslasam yetısır mı sızce?2016 sınavına gırdım ama elımdekı kaynaklar genellıkle eskı basım.yazabılen olursa nacızane rıcam alan derslerınden hangı kaynakları alsam bana bu kısa surecte faydası olur. cevaplarsanız sevınırım ozellıkle @paretowilfredo hepınıze ıyı calısmalar :hand_splayed_tone2:
-
@hakimehanim hocam yaklaşık 3 ay, puan türleri değişti. Bölümümüze yönelik çalışmaya ağırlık vererek çalışmanızı tavsiye ederim. İlk olarak kendi bölüm dersiniz, sonra gk-gy ve son olarakta kpss için gerekli dört saç ayağı olan ders. Çalışmanızı bu yönde şekillendirirseniz bu kısa sürede optimal çalışmış olursunuz.
-
4t nin tuyo ozel hukuk var mı arkadaslar
-
Arkadaşlar Ankarada Anka fotokopi vardı para atıyordum hesabına pdf kaynak gonderiyrdu..ama buu sefer aradim flaşlar bozulmuş dedi
Sizin bildiğiniz bir fotokopi merkezi var mi başka oyle hesabina para aktaralim bize adrese pdf gonderrbilsin.. -
@Te_go_çı pdf atıyor mu bılmıyorum ama Akfon var Ankara'da ben oradan alıyordum genelde internet sitesi http:// www. akfonkitap .com/
-
@aylakkafam ulaştım adam diyor biz sadece kaynak satıyoruz pdf ile işimiz olmaz ;(
-
@Te_go_çı hadi ya Yanlış yönlendirmiş gibi oldum şimdi
-
Muhasebenin bu sözel kısımlarına malum 2016 KPSS den sonra önemli bir hal aldı nasıl ve hangi kaynaktan çalışmalıyız ?
-
@friedman98 orhan sevilengulun kitabi bu konuda is gorur bence. Ek olarak tms konularina da internetten ulasabilirsiniz.
-
@paretowilfredo Hocam sizin önerdiğiniz hukuk soru bankasının 2017'sini bulamadım külliyatın. Erol hocanın analiz iktisatı nasıldır?
-
@paretowilfredo hocam çeko kitap önerir misiniz
-
@Rorschach159 Külliyata alternatif themis olur kardeşim.
Erol Hoca'nın kitabı çok özet geldi bana. Ama iş görebilir. -
@Fişek-MORGEN A Kadro Yayınları'nın kitabı iyidir.