Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
öyle görünüyor ki dün kesin açıklanacak diye yazan arkadaşlar bizi trolledi.
-
@thechallanger69 6da 7de açıklanması fazla mesai ile ilgili olabilir de 12-1 gibi açıklanmasının fazla mesai ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ve burdan birinin söylediğine göre haftasonu da açıklandığı olmuş bu tür bir sınavın.
-
arkadaş bizi trollemedi de telefonda ki bence bi daha aramasınlar sussunlar diye ağzını balla bağlamış
-
@sahnr bence arkadaş da telefondaki de yalan söylemedi ama işler planlandığı gibi gitmedi o yüzden perşembe cumaya kaldı
-
Hocam ben söyleneni yazdım. Her arayan kişiye aynısını söylemişler. Neden hemen bizden birini suçluyorsunuz ki ben de sizinle aynı taraftayım. Sizin gibi bekliyorum. Benim ne gibi bi derdim olabilir sizi niye kandırayım. Telefonu açan kadın ısrarla bugün açıklanmazsa yarın kesin açıklanacak dedi. Keşke siz de arasaydınız kimseyi yok yere yalancılıkla suçlamazdınız.
-
Arkadaşlar belki sonuçlar hazırdır ancak anadolu üni ziraat e sormadan yayınlayamaz.Diyelim ki 100 kişi alınacak sonuçlara göre sadece 150 kişi mülakata kalabiliyorsa ziraat bunu bilip puanları aşağıya çekilmesini ister ve 300 kişi mülakata katılsın diye düzenleme yaptırır. Yani dünkü anadolu üniyi arayan arkadaşlara yarın açıklanır diyen personel haklıdır onlar işini halletmistir ancak ziraat şuan son dokunuşlar yapıyordur.Bu arada bu tarz işler için mesai resmi tatil falan bahane değildir sürekli çalışılır. Yani bir sekilde ziraat insan kaynaklarına ulaşıp sormak gerekiyor ne zaman açıklanacak diye.
-
@joker94 hocam ne söyledilerse ilettik hemen trol diyorsunuz. Aradığımzda bu söylendi bizim suçumuz ne şimdi
-
Az önce üniversiteyi aradım ve gelişmeleri sordum. "Hafta sonuna doğru kontrol edebilirsiniz" diye bilgi verildi.
-
@frankcastle paragraf sorularına döndü iyice yani yazar burada yarını mı kastediyor acaba?
-
@extraordinary
o kadar saçma ki mesela pazartesi günü arasak ve bu soruyu sorsak onlarda haftasonuna doğru kontrol edin dese anlarım. Günlerden perşembe ya bugün ya yarın açıklanacak o zaman neden net bir şekilde bugün yarın demek yerine yuvarlak cevaplar veriyorlar. İki gün önce arayan arkadaşlara yarın kesin açıklanır demişlerdi dalga geçiyorlar sanki ayıptır umutla bekliyoruz -
Biz yarın akşama doğru açıklanacağını varsayalım bugün açıklanırsa ne ala
-
@muddei-hususi evet aynen öyle
-
Açiklansada askere gitsem
-
@bilgmüh Yani evet demek istediğim buydu açıkcası 1 aydan önce açıklanmasını beklemiyordum bile arkadaşlara böyle bilgiler verdikleri için merak edip takibe başladım. Bakalım artık.
-
Bu nasıl bi zaman ya, hiçbir mülakattan sınavdan haber alınamıyor.
-
Arkadaşlar bende aradığımda sınavların ortalama 1 ay içinde açıklandığını, kesin gün ve saat verilemeyeceğini,haftasonu dahil önümüzdeki günlerde takipte kalmamız gerektiğini,bazen 1 ay 1 gün bazen 15 gün içinde açıklanabileceğini söyleyen bir beyefendi ile görüştüm. Konuşmadan anladığım haftasonu açıklanması bekleniyor ziraat ile düzenlemelere girilmiş sanırım daha önce bahsettiğim gibi kaç kişi geçsin kalsin vs gibi.
-
@amaan, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Arkadaşlar bende aradığımda sınavların ortalama 1 ay içinde açıklandığını, kesin gün ve saat verilemeyeceğini,haftasonu dahil önümüzdeki günlerde takipte kalmamız gerektiğini,bazen 1 ay 1 gün bazen 15 gün içinde açıklanabileceğini söyleyen bir beyefendi ile görüştüm. Konuşmadan anladığım haftasonu açıklanması bekleniyor ziraat ile düzenlemelere girilmiş sanırım daha önce bahsettiğim gibi kaç kişi geçsin kalsin vs gibi.
Düzenleme yapıyorlarsa listelere ince ayar çekiyorlar o zaman. İnşallah barajlarla vs oynuyorlardır çünkü diğer ihtimaller akla kötü şeyler getiriyor...
-
O kadar insan çalışıyor açıklamak bu kadar zor olmamalı ya
-
anadolu üniversitesi puanları ,ziraat bankası mülakata gireceklerin listesini yayınlıyor senkronize çalıştıkları için tarihte böyle bir karmaşa oldu sanırım
-
@extraordinary Ben Cuma diye anladım ama bir başkası Pazar diye anlayabilir. Yazar bunu okuyucunun yorumuna bırakmış