2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Doğrusu bana sadece Gib'in istikrarı güven veriyor. Hiçbir sürece bakmadan açıklamalarını umuyorum.
-
@kovaryans aradım cevap veren olmadı bi kaç arkadaşımız daha ararsa belki birisi bilgi alabilir açarlarsa
-
Bayramdan sonraya bırakacaklar galiba baksana gelir uzmanlarının mülakatları var daha.
-
Çok geç olur o zamana kalmaz inşallah
-
Siz guyun defterdarlıktan önce açıklanacağını söylemiştiniz galiba hocam herhangi bir bilginiz var mı bu konuya dair @Deli-Oğlan
-
Ne bayram sonrası Allah aşkına tamam tahmin yapın da abartmayın yani gib bnm bildiğim 2014 den beri 20 günü geçirmedi mülakat sonucu açıklamak için hatta ve hatta son üç alımda da ikisi cuma akşam saatleri biri cumartesi akiam saatleri olmak üzere mesai saati dışında açıklandı bol keseden sallamayalım gib in işleyişi az çok belli ona göre tahmin yürütmek gerek ortalama en erken yarın en geç haftaya temmuzun ilk mesai gününe kadar açıklanır bunu da bir kenara yazın derim duyum falan değil sadece geçmiş senelere göre yaptığım bir tahmindir
-
@poncik ek olarak da haftaiçi beklemiyorum sonuç açıklayacagını cuma mesai saatinden sonra yada haftasonu bir gün acıklayacagını TAHMİN ediyorum
-
telegramda bir arkadaş yarın açıklanacak dedi olursa hediyeler havada uçuşuyor kendisine inşallah açıklanır
-
@papatyaçayı duyumu sağlam bi yerden mi nerden almış onu da dedi mi
-
@kovaryans yok onu demedi kendinden emin şekilde yarın 5-6 gibi açıklanacak kazananlara şimdiden hayırlı olsun dedi
-
Hayırlısı o zaman bekleyelim
-
@papatyaçayı bak şimdi heyecan tavan yaptı demek bilgisini sağlam yerden aldı : )
-
@papatyaçayı aman tam uyuyacakken bi bakayım foruma dedim nabzım hızlandı hocam hadi inşallah diyelim.
-
Yine de çok beklentiye girmemek gerek psikoloji için çünkü aynı şekilde duy için belki 50 tane böyle duyum geldi
-
tabi duy duyumlarına dönmemesi temennimiz ama insan yine de inanmak istiyor yani en azından kendi şahsım öyle
-
@jokerface niye bu olumsuzluk dua edelim de uzmanlık mülakatı başlamadan açıklansın diye
-
Sgk da açıklandı bizim duyumlardan ne haber ?
-
@sherlock süreç bizi buna itti hocam
-
Akşam 5-6 gibi açıklanacağı yönünde duyum alanlar varmış ama açıklanır mı bilemiyorum
-
@gencbiraday hocam sizin duyumunuz tg dan dolayi mi yoksa kendi cevrenizden dolayi mi?