2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@gözde-0 herhangi bir ödeme yok ayın 15 i maaş yatar. Mesela 13 ünde başlarsanız 15 inde 1 maaş ve 2 günlük para alırsınız. Ama 17 sinde başlarsanız diğer ayın 15 inde 2 aylık maaş alırsınız.
-
@gizo11 teşekkürler hocam ..
-
Evrak teslimi için çağırmalar başladı dostlar asil adaylar için. Hayirli olsun hepiniz için.
-
@paretowilfredo istanbuk icin bir haber var mı hocam
-
@paretowilfredo hocam yeni alim olacak mi sene sonunda herkes bekleme yeni alim oldu die.? ... ne diyosun hocam imkansiz mi sene sonunda tekrar bi guy alimi?
-
-
@poncik hocam pes edilecek durumdayim yas 33 sene sonu gelmezse die korku endise tavan ah be diyorum surda sizlerle bu sevinci keske bende paylasabilseydim ...
-
@mrvguy sizi çok iyi anlıyorum ama imkanınız varsa lütfen bırakmayın bir laf vardır cok severim burdan sonrasına devam etmeyeceksen buraya kadar niçin geldin diye bn inanıyorum ki emek veren bütün kardeşlerimiz karşılığını bir şekilde alacak sizinde alacagınıza inanıyorum Rabbim yardımcınız olsun inşallah
-
Ankara için de belgeler istendi.
-
@deli-oğlan evraklarını teslim eden adayların dosyalarını hemen gönderiyorlarmış soruşturma için, 13 ağustosu beklemiyoruz dedi görevli bayan, 2-3 ay süreceğini söyledi soruşturmanın, daha sonrasında çağırmaya başlayacaklarmış.
-
@deli-oğlan daha önce atanan arkadaşlar 1-1buçuk ay sürdüğünü söyledi soruşturma, bu kadar sürer mi yaa
-
@guyduy24 Ben de sordum görevliye, en fazla 3 aymış.Ama bir hafta on güne soruşturma sonucu gelen de varmış. Belli olmuyor yani .
-
@gözde-0 bana da küçük şehirlerde daha kısa sürebildiğini, ankaradakilerin genelde uzun sürdüğünü söylediler galiba emniyetlerin yoğunluğu ile alakalı nüfus vs ile
-
@guyduy24 Evet hem öyle hem de ikametgahının olduğu yerde göreve başlayacaksan o da süreyi kısaltıyormuş. Sanırım daha kolay bilgi toplanıyor diye .
-
Arkadaşlar Ankara guy için feragatimi bugün verdim. Yedek bekleyen arkadaşa hayırlı olsun
-
Hangi iller çağırıldı acaba?
-
Başlayan veya çağrılan var mı acaba?
-
İstanbul dan başlayan oldu mu hiç bilginiz var mı arkadaşlar
-
istanbul dün çağırmıs sanırım hocam www.ivdb.gov.tr den bakabilirsiniz
-
Ankara icin yedeklerden aranan oldu mu?