2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
@duha teşekkürler hocam
-
@düdüklütencere2 hangi kurumun mülakatıydı bu?
-
Başlık baya sessiz arkadaşlar
-
@kpsslik Az sabret hocam..,
Haziran da ortalık karışacak
Düzen bozulacak
Yetişecek yeni hesaplar
Dolacak yeni kişiler -
@kpsslik hazirana kim öle kim kala, malum covid 19
-
Ben duy için mülakata gitmiştim biraz ara verdim kendime . Benim gibi biraz ara veren vardır yoksa burası sessiz olacak bir ortam değil olmazda
-
@azalan-terimler aman hocam guy sinavı başlığına dönmesin de ders çalışıyorlardır ondan heralde
-
@hunter28 hocam biz de guy sınavından sonra ara verdik duyu olmayanlar malüm zamanımız var daha
-
Ya hocalarım bu mülakatlarda saçma sapan yok hangi dershaneye gittin yok yurtta kaldın mı tarzında sorular soruluyor mu?
-
@keynesyensentez POMEM ve PAEM de soruluyor,A grubunda hiç duymadım.
-
Guy mülakat tecrübesi olan hocalarıma soruyorum;
sorular ağırlıklı olarak hangi dersten gelir? ben açıkçası mülakat tarihine kadar elimdeki Adem Kılıç mülakat kitabını ezberleyebileceğimi düşünmüyorum. mutlaka ders eleme durumu söz konusu olacaktır. son zamanlarda hangi derslerin elenmesi daha uygun olur sorusunu kafamda netleştirmek için soruyorum. -
@ayemsoso ztn tanım ezberleyip girmek şahsen cok saçma bir strateji herşeyi de ezberlemek ztn imkansız ayrıca herhangi bir standardı yok istediklerine istedikleri konu ağırlıklı soru sorabiliyorlar sadece herkesin kendi bölümüne bir tık daha agırlık vermesi iyi olur onun haricinde şuna daha cok calısmak gerek demek dogru olmaz ztn
-
@poncik Hocam kamu,iktisat,maliye mezununun önem vereceği ders belli de.
Çeko mezunları nabsın
İş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku sorduklarını hiç duymadım. -
İmece mülakat sorularına iyi çalışın dostlar
-
@billofrights cekodan da sorulabilecek şeyler bellidir bnce ceko okuyanlar potansiyel soru tiplerini araştırabilirler diye düşünüyorum herkesin mülakatı şahsına minhasır gecer ceko sorulduğunu duymamışsındır birinin şansına cokar ceko sorarlar okuduğu bölüm diye belli olmaz yani brz da şans işi sorular cok da kafaya takmamak gerek
-
Merhabalar acaba Aöf mezunu olup mülakata kalan var mı burada?
-
Arkadaşlar mülakat kitabı olarak Adem Kılıç mı önerirsiniz yoksa 4t Liyakat ı mı önerirsiniz, şimdiden teşekkürler
-
@blackhand bna kalırsa herhangi mülakat kitabına gerek yok normal alan kitaplarından bakabilirsin ama illaki alacaksan 4t ninkini al liyakati hepsinde zaten soru ve kitap tanımı şeklinde ekstra birşey yok yani kopyala yapıştır hepside
-
@blackhand
mülakat kitabı almak yerine ilgilendiğiniz bir alanla ilgili güzel bir kitap alarak okusanız çok daha faydalı olur. hem mülakatta konu hakkında iki çift laf eder farklılığınızı gösterirsiniz hem de ifade gücünüze katkı sağlar.
mülakatta kendinizden bahsederken veya başvuru formunda ilgilendiğiniz alanı yazarak veya bahsederek konuyu oraya çekebilirsiniz. ilgilenmeseler bile siz kendinize birşey katmış olursunuz.
kpssye ne ile çalıştıysanız onlarla devam edin hiç gerek yok. -
Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için