BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
21 Aralık BDDK Uzm Yrd soruları
https://s5.dosya.tc/server2/6bvbjh/BDDK_BANKACILIK_UZMAN_YARDIMCILIGI_21_Aralik_2019.pdf.html
21 Aralık BDDK Yeminli Murakkıp Yrd Soruları
https://s5.dosya.tc/server2/dcpbwa/BDDK_YEMINLI_MURAKIP_YARD_21_Aralik_2019.pdf.html
-
@aslan-reyiz çok teşekkürler
-
82e gelir mi?
-
@konsensuss hocam yanlışım yoksa 2018’de uzman yardımcılığı 20 kişi almış 400 kişi katılmış ve 85’le kapatmış.
-
Merhaba bu attiginiz dosyalari nasil acabilirim? Acilmiyor?
-
Arkadaşlar kamuya yapılan tüm alım ilanları çalışma genel müdürlüğünün cgm_acshb hesabı ile twitter ve İnstagram hesabından yayınlanıyor, işe girme durumu olanlar arkadaşlara faydası olur
-
@paretowilfredo :))
-
Arkadaşlar BDDK bankacılık uzmanlığı ingilizcesi soruları murakıp a göre daha mı zor daha mı kolay eş değer mi?
-
@locke Forumdan uzaklaştırma amacından başka bir durum sezemiyor insan.
-
Arkadaşlar yazılı sınav tarihi ne zaman onu göremedim ben?
-
@user1045 Görememeniz çok doğal dostum.
-
@paretowilfredo Yukarıda paylaşılandan başka çıkmış soruları derlediniz mi tüm yıllara ait?
-
BDDK UZMAN YARDIMCILIĞI geçen senelerde kaç ile kapatmıştı? (10 Kişi kaça düşer bu yıl sizce)
Murakıplık ve Bankacılık uzman yardımcılığına göre daha arka planda bir ünvan sanırsam. Bu konu hakkında ne söyleyebilirsiniz?
-
Yani öyle bir ilan ki. 90 puanın var elinde. Alan konularını gözün kesiyor. Yaparım birşekilde diyorsun fakat getirip 10 tane cümleyi çevir diyorlar birde. İnsanı handikapta bırakıyorlar. Bu sınav ortalama 2 buçuk ay sonra olur o sürede ekonomi terimleri vs ezberlesek etsek yapabilir miyim diye düşünüyorsun. Sonra yav şimdi İstanbul'a gitgel masraf etmeyelim diyorsun. Velhasıl iki arada bir derede bırakıyorlar insanı.
-
2019 Yılında uzman yardımcılığı sınavına katılmıştım ve YDS'ye de çalışıyordum o dönemde. 2.5 aylık YDS ve ekonomik terimler çalışmayla İngilizce'den 65 almıştım ancak Hukuk'ta çuvallamıştım. İngilizce de 10 adet İngilizce cümle verip Türkçe'sini istiyorlardı.
Yine 2019 da murakıplık sınavına bir arkadaşım girmişti. Soruları çok net yaptığını söylemişti ancak sonuç açıklandığında olmamıştı onunda çok puan kırdıklarını söylemişti. -
@lion
tamamen o kafadayım. istanbul görev yeri olması da büyük handikap benim için. bir karar vereceğiz artık.
başka mülakatlardan iyi haber gelirse 92 küsur ile başvurmayacağım.
bizim gibi düşünen daha çok kişi vardır. o nedenle taban puanı karşılayan ve ingilizcesi olan herkes başvursun dostlar. istanbul sıkıntı değilse sizin için. -
@lion kendi açımdan değerlendirecek olursam istanbul olması avantaj benim için lakin tek sıkıntı ingilizce. Bakalım nasıl değerlendireceğiz kalan süreyi en iyi şekilde.
-
@serdo yani şimdi 2 buçuk ayda ingilizce barajı geçecek düzeyde halledilir mi diyorsun kardeşim. 10 cümle çevirisi için diyorum.
-
arkadaşlar ilanda bankacılık alanı için "yabancı bir metnin türkçeye çevrilmesi VE türkçe bir metnin yabancı dile çevrilmesi" diyor yani bu sene soru tarzını değiştirmiş olabilirler mi, umarım yine 10 cümle çeviri isterler sadece..
-
@adamsinsmith diğer ilanlarda aynı ibare vardı hocam.