Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@eymenn0618 dışişleri bakanlığı için hangi numarayı arıyorsunuz?
-
@bella ben ulusal ajansi ariyorum 0312 409 60 97
-
@eymenn0618 yok hocam şu an aradım bir hanımefendi direkt hiçbir öngörülen tarih yok bilmiyoruz int sitemizi takip edin dedi o kadar. Umudu kestim ben bir gün bi bakarız açıklanır belki eski cepte bulunan para misali
-
@ledger kendilerinin de elinden gelen bir şey yok çünkü. muhtemelen dışişlerinde bu kadar bekleyeceğini hiç düşünmemişlerdi. artık onlar da ümidi kesti, ne zaman gelirse diyorlar.
-
@izo ben ellerinde bir sey var demedim kardeş zaten, aradım ne dendiyse onu paylaştım o kadar
-
@ledger bi tarih soyleseler bizde hergun bakmasak yipraniyoruz
-
Artık açıklansa da yolumuza baksak sabır kalmadı.
-
Mevlüt Çavusoglu'na Twit atsak konuyla ilgili bence ilgilenir. Daha önce kendisine atılan twitleri okuduğunu duymuştum.
-
Ulusal ajans ve ulusal ajans başkanı da instagram da yapılan yorumlara cevap veriyor ulaşılması daha kolay olabilir buralara yorum yaparak
-
@ugurlu3434 Faruk Kaymakçı ve diğer Bakan yardımcılarına yazmak lazım bence de
-
@cobbdouglas evet ben de yorumlara cevap verdiğini gördüm tekrar yazsak mı? Faruk Kaymakçı'ya da eşzamanlı olarak yazabiliriz. Ulusal Ajans kendisine bağlı olduğundan diğer Bakan Yardımcılarından ziyade Sayın Kaymakçı daha etkili olabilir.
-
Faruk kaymakciya yazıyorum ben herkes yazarsa etkili olur bence
-
arkadaşlar daha ne kadar bekleriz sizce ?
-
@jonsnow1 Dışişleri Bakanlığı kendi personel alım sürecini 6 ayda tamamlıyor. Ajans artık alım sürecini Bakanlıkla beraber yürüttüğü için -şahsen- bir hafta ila 6 ay arası bir sürede tamamlanmasını bekliyorum.
-
@kimondra Ulusal Ajans başkanı instagram sayfasına ağustos ayı içerisinde açıklanır yazmıştı ama hala geçerli mi bilmiyorum, kurum uzun süre sonra alım yaptığı için beklediklerinden uzun sürüyor bence
-
@cobbdouglas Size katılmıyorum. Bugün Ajans'ı aradım ve bana söylenen kendilerinin listeyi mülakatlar bittikten bir gün sonra hazırlayıp Bakanlığa teslim ettikleri ve Bakanlığın imzası olmadan hiçbir şey yapamadıkları, Bakanlığın süreç hakkında kendilerine de bilgi vermediği ve onların da beklediğinden uzun sürdüğü yönünde. Yani uzun süre sonra alım yapılıyor olmasıyla bir ilgisi yok. Ajansın artık alım sürecini tam olarak özerk biçimde yürütmüyor olmasıyla ilgisi var. Nitekim önceki alımlarda ertesi gün sonuçların açıklandığını göz önünde bulundurursak halihazırda sürecin Bakanlığın kendi alım sürecindeki gibi uzun sürdüğünü söyleyebiliriz. Bu durum da ivedilik hususundaki beklentimi azalttı.
-
@kimondra Ben de onu diyorum hocam zaten Ulusal Ajans sürecin kısa süreceğini düşünüyordu bana göre, bakanlıkta sürecin bu kadar uzamasını onlar da tahmin etmemiş olacaklar ki kısa sürede açıklanır dediler
-
@cobbdouglas Hayır hocam, yanlış anlaşılma oldu. Siz sürecin uzun sürmesini epeydir alım yapılmamasına bağladınız. Ben de bununla ilgisi olmadığını, kurumun alım sürecini geçmiştekinin aksine tek başına yürütülmüyor olmasıyla ilgisi olduğunu yazdım. Aynı şeyi söylemedik yani Her neyse hakkımızda hayırlısı olsun hocam. İnşallah sürecin çok uzun süreceği konusunda haksız çıkarım da hepimiz artık önümüzü görürüz.
-
@kimondra ben acikcasi size katiliyorum. Uzar bu is. Hayir bir de sizin listeniz hazir onaya kalmis madem siz kendi listenizi aciklayin en azindan kim alinmis insanlar gorur. Sonra uygun gorulmeyen olursa zaten ona gore sekillendirilebilir. Su an kurumun kendi listesini yani onaya gonderdigi listesini yayinlamamasi icin bence bir sebep yok. Guvenlik sorusturmasi gibi dusunelim. Kurumlar misal listelerini acikliyolar ama sorusturma sonrasi değişiklik olabiliyor ama en azından çoğunlukla seçilen kişiler artık önlerini görmüş oluyor
-
@ledger Ya bir resmi kurumun üstündeki merci onaylamadan herhangi bir kararı açıkladığı ya da yururluluge koydugu nerede görülmüş. Devlet hiyerarşisi içinde böyle bir şey olabilir mi.