Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Hızlanmasının tek yolu var sayın bakana ve/ya bakan yardımcısına rica etmek. Bunu herkes yaparsa açıklanır bence. Bu yüzden rica ediyorum herkes twitterdan yazsin.
-
@ugurlu3434 katılıyorum ben fake hesaptan yazıyorum siz de öyle yapabilirsiniz
-
@bella bakan yurt disinda bu hafta da bence açıklanmaz
-
@eymenn0618 hayır Türkiye de
-
@eymenn0618 bugün kabine toplanıyormuş hocam burada olması lazım ama ben de beklemiyorum açıklanmasını
-
Bu haftayı da bitireceğiz galiba...
-
@kimondra o 125 lirayı ödetecekler bize
-
@izo agustos’da açıklanacağına dair umudumu da kaybettim
-
@bella bende
-
@bella 2021 içerisinde açıklanır umarım
-
acaba arşiv araştırması sonuçlandıktan sonra mı açıklanır yada sonuçlandı mı bilgisi olan var mı ?
-
Selamlar, sizce bu hafta açıklanır mı?
-
@kimondra Keske bilgi edinebilecek/arayacak bir muhatap olsa.
-
@egemenovic herkes umudunu kesti
-
Dışişleri kendi sonuçlarını 6 ay içinde açıklıyor diyen vardı, gerçekse bu daha çok bekleyeceğiz galiba
-
@marvelous Sayın başkan açıklanacağını yazmıstı ağustos ayı içinde, hala ümidimi korumak istiyorum da ağustosun da sonu geldi bilmiyorum artık
-
@pomodoro mülakat sonuçları mı yoksa genel toplam süre mı?
-
@marvelous arkadaslar ben aradim ordaki gorevli sunu soyledi.biz coktan hallettik ama bakanlik yeni bir yonerge yayinlamis kurum gizlilik gerektiren bir kurummus o yuzden uzamis.normalde sadece arsiv arastirmasi yapilacakmis ama gizlilik gerektiedigi için guvenlik sorusturmasi yapiliyormus suan.guvenlik sorusturmasi girdigi icin uzar.benim anlamadigim once kazananlari aciklasalar sonra yapsalardi en azindan itiraz hakkina sahip olurduk.simdi gs yapiyolar ki sıkıntısı olanlari kolay degistirebilsinler
-
@pomodoro Şubat başında dışişlerinin konsolosluk ihtisas memurluğu yazılı sınavına girdi bir arkadaşım. Hala açıklanmadı. 7. aya yaklaştı yani.
-
@eymenn0618 gizlilik gerektiren kurumlar milli güvenlikle ilgili kurumlar güvenlik soruşturması yapılmaması lazım çok enteresan..