Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
İyi mesailer arkadaşlar, artık bu hafta açıklanır mı dersiniz?
-
@zetaltunmeşe Yeni bir bilgi için tek yol aramak. 2 defa aradığım için bir miktar çekiniyorum.
-
@egemenovic şimdi aradım açan olmadı, gün içinde bir daha denerim aramayı.
-
ben de arayacağım bugün, şurada 141-142 başız bi organize olamadık lol
-
şimdi ulaştım, hiçbir bilgimiz yok, biz de sizin gibi beklemedeyiz, sitemizi takip edin diyorlar sadece
-
@izo ne güzel... Oturup yeni gelecek ilanlara bakacağız mecbur.
-
@izo bende aradim ayni seyleri söylediler hayirlisi artik .gelen ilanlari degerlendirelim arkaaslar buranin oldugunun garantisi yok olursa guzel olur
-
@eymenn0618 oysaki İlker bey ağustos içinde demişti. Umudum yoktu gerçi de artık siteye de bakmayacağım. Bir gün olursa duyarım herhalde. Aylar sürecek bu belli oldu
-
Arkadaşlar herkese günaydın. Kısmetse bu hafta yazılı sınav sonrası 13. haftayı ve mülakat sonrası 8. haftayı dolduruyoruz. Bugün kurumdan öğrendiğim; artık kurumun kendisine hatta kurum başkanına dahi bu konuda bilgi verilmediği, kendilerinin alım süreciyle ilgili haberdar edilmedikleri ve alım sürecini kendilerinin yürütmediği, sonuçların internet sayfasına otomatik olarak düşeceğini ve kurum çalışanlarının da sonuçları kendi internet sitelerine otomatik olarak yüklendiğinde öğrenecekleri şeklindedir. Dolayısıyla artık Ulusal Ajans'ı aramanın bir sonuç vermeyeceği kanaatindeyim.
-
@kimondra otomatik olarak derken? Nereyi arayalım? Yani yeni ilanlar geldi gelecek.
-
Askerlik işlemlerine başlayamıyorum açıklanmadığı için, bu gidişle askerdeyken açıklanır.
-
@marvelous Vallahi hocam, telefonda tam olarak bu ifadeyi kullandılar. Sonuçların otomatik olarak sisteme yüklendiğini, artık eskisi gibi olmadığını, alım sürecinin değiştiğini, süreci kendilerinin yürütmediğini söylediler.
-
@lordwachusett Hocam sizi çok iyi anlıyorum. Ben de önemli sağlık meselelerini erteliyorum. Yani bu sürecin uzaması görevlilerin bile tahmin edemeyeceği kadar çok fazla mağduriyet yarattı. İşin kötü yanı, bunca bekleyişin ardından olumsuz sonuç alırsak cidden çok yazık olacak. Dışişleri Bakanlığı ile mi iletişime geçmeye çalışsak acaba bundan sonra?
-
@kimondra bence geçmeliyiz. Yani en azından insanların ilk aradığında bu cevabı verselerdi. 100 kişi arıyor 101. kişiye verdikleri cevap diğer insanlara verdiği cevaplardan çok çok farklı. Anlam veremiyorum. Artık aramayın kardeşim mı demek istiyor anlamadım. Ayrıca nasıl İlker Bey'in bilgisi olmaz bunu da anlamadım. Bence size verilen cevap biraz garip olmuş.
-
@marvelous Ben de aldığım cevaplara şaşırdım. Üsteledikçe ağızlarından kaçırdılar herhalde "Şu an Başkanımıza dahi sizi bağlasam ondan da cevap alamazsınız çünkü bize tahmini bir süre söylendi (Ağustos ayı içinde olacağı) ama şimdi kendisine dahi bilgi verilmiyor." dedi. Yani başlarından savmak için söylemiş de olabilir. Çok aradık herhalde; bıkmış gibiler. Kime inanacağımızı ben de bilmiyorum. Bildiğim tek şey sürecin gereksiz uzadığı.
-
@kimondra bence de dışişlerini arayalım ancak hangi numarayı arayalım internette tam olarak bir numara da yok
-
@bella sıradan arayalım
-
@bella Benim de bulduğum tek numara sitesinde yazan: (312) 292 10 00
-
@kimondra bunu mu arıyoruz?
-
Ümit kırıcı olmak istemiyorum ama dışişlerini aramanın çok faydası olacağını sanmıyorum, bildiğim kadarıyla personel'de çalışanlar çok ketum, pek bilgi paylaşmıyorlar. Dışişlerinde çalışan bir arkadaşım kendi girdiği konsolosluk ihtisas memurluğu sınavıyla ilgili, personelde çalışan arkadaşlarından dahi bilgi alamadığını söylemişti. Söz konusu sınavın sonucu 7 aydır açıklanmadı. Kısaca benim pek ümidim kalmadı, nedense açıklansa da olmayacakmış gibi hissetmeye başladım