Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@izo O hâlde umudu keserek hareket etmek en mantıklısı. Süreci bakanlık yürüttüğüne göre, ben artık planlarımı 5-6 ay sonra sonuç açıklanacakmış gibi yapmaya karar verdim. Hepimizin geçindirmesi gereken hayatları var. Sonuç açıklandığında fark eden biri başlığa yazarsa çok iyi olur. Herkese başarılar arkadaşlar.
-
@kimondra bir haftayi daha geridr bırakıyoruz bakalim ne zaman açıklanacak
-
Benim mülakatım çok kötü geçtiği için umudum yoktu, o yüzden buraları çok fazla takip etmiyordum. Ama hala açıklanmadığına göre yüksek ihtimal güvenlik soruşturması yürütülüyordur diye düşünüyorum. Ama bunun için bizden güvenlik soruşturması formu veya herhangi bir belge-bilgi-evrak vs istememişlerdi diye hatırlıyorum. Neye göre soruşturma yapacaklar ki?
-
@hakimaki güvenlik sorusturması en fazla ne kadar sürüyor bir bilginiz var mı?
-
@bella Benim 2017'de 3 ay civarı sürmüştü, ama o zaman yoğun bir dönem idi. İnternet kaynakları ortalama 2 ay diyor.
-
@bella Normalde güvenlik soruşturması atama sonrası yapılıyor diye biliyorum. Hatta mülakat günü konuştuğumuz çalışanlardan biri "sonuçlar bayrama kadar açıklanır ama iş başı yapmanız eylülü bulur" demişti. Sanırım o da sonuçlardan sonra güvenlik soruşturması yapılacağını ima etmişti. Ama henüz açıklanmadığına göre soruşturmayı öne çekmiş olmalılar. Eğer öyleyse Ekim başı anca açıklanır gibi geliyor bana. Belki @paretowilfredo üstad son durumla ilgili yardımcı olabilir
-
@hakimaki Yönetmeliğin 12. maddesi uyarınca; “Taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturması sonuçları en geç 60 iş günü içinde cevaplandırılır.” ben boyle bir bilgi buldum.
-
@yek-0 doğrudur hocam. Yalnız iş günü dediği için 60 günden uzun sürer. Hafta sonları resmi tatilleri vs saymıyor çünkü. Ama erken açıklanması da mümkün tabi.
-
@hakimaki Güvenlik soruşturması konusu bu başlıkta daha önce tartışıldı. Bir arkadaşımız kurumla yaptığı görüşmeden "güvenlik soruşturması değil arşiv araştırması" yapılması talimatının verildiğine yönelik bilgi paylaşımında bulunmuştu. Genel itibarıyla da kurumun yüksek güvenlik gerektiren bir kurum olmaması dolayısıyla güvenlik soruşturmasına pek ihtimal verilmedi, hatırladığım kadarıyla.
Fakat, dediğiniz gibi güvenlik soruşturması varsa; 60 iş günü süre sınırını da göz önünde bulundurarak Ekim ayının ikinci haftasına kadar sonucu bekleyebiliriz. Elbette, daha erken de olabilir.
-
@kimondra kanunen güvenlik soruşturması değil arşiv araştırması yapılması gerekiyor
-
@jonsnow1 Ben de böyle biliyorum.
-
Vallahi aklım almıyor, 1 hafta içerisinde açıklanacak olan mülakatı yaklaşık 2 aydır bekliyoruz. Girdiğimiz, gireceğimiz sınavlar var onlara da odaklanamıyoruz.
-
@schuman ne yapacağız bilmiyorum. Çok bunaldım bu süreçten.
-
@marvelous hocam işin en kötü yanı da bence kurumun olayı kendinden tamamen koparıp atması. Hiç bir kimse bir laf etmiyor bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalıydı. Kimse tam olarak neyin beklenildiğini niçin böyle olduğunu bile bilmiyor şu an
-
@ledger hocam ben artik cumadan cumaya bakiyorum.itiraz sureci varya 5 gun hep cuma acikladilar o yuzden cuma günleri bakiyorum ki umudumu kestim
-
@eymenn0618 arkadaşlar dışişlerini aradım bana şu numarayı verdiler personel alımı ile ilgili 0312 292 21 36 ancak aradım ulaşamıyorum belki hep beraber ararsak bir ulaşan çıkar
-
@bella hocam açmıyorlar boşa uğraşmayın
-
@bella ne kaybederiz ki arayalım gitsin
-
Birisi Instagram'da başkanın gönderisine yazmış sonunda başkan da biraz daha sabır arkadaşlar demiş. Bence Eylül de yalan oldu.
-
@zetaltunmeşe öyle aynen, belli zaten geçmiş olsun